Να το πούμε και αυτό: Ήταν εκ των διακριθέντων

Μπορεί φέτος ο ίδιος όπως και πολλοί άλλοι να μην πρόσφεραν το μέγιστο των ικανοτήτων τους, αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό ο κύριος της κεντρικής φωτογραφίας, Τομ Χέιτλι, ήταν εκ των διακριθέντων.

Πραγματικά ο Άγγλος όργωνε εντός αγωνιστικού χώρου και ήταν πανταχού παρών, με άριστα αμυντικά καθήκοντα, αλλά και αρκετές βοήθειες στην γραμμή κρούσης,

Αυτό που κράτησα, είναι το πάθος που έβγαλε κόντρα στον Ολυμπιακό και ίσως κατάλαβε και αυτός το σκοπό της επίσκεψης των οπαδών μας στην προπόνηση του Σαββάτου.

Άρεσε ο Τομ κόντρα στους μαυροπράσινους και μακάρι να συνεχίσει και για τις υπόλοιπες οκτώ αγωνιστικές που απομένουν μέχρι και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Θα χρειαστούμε ένα τέτοιο παίκτη το επόμενο διάστημα.

Ωραία τα καλά, αλλά θέλω να θίξω και το μοναδικό του ελάττωμα στο χθεσινό παιχνίδι. Στα πρώτα δύο-τρία κόρνερ της ομάδας μας ο οποίος ήταν ο μόνιμος εκτελεστής, τα χαράμιζε με πάσες, αντί με σέντρες. Ίσως το μοναδικό του μελανό σημείο αλλά δεν ξέρουμε αν ήταν οδηγία από τον πάγκο. Άρα κρατώ την πισινή μου και απλά ήθελα να το αναφέρω.

Οι πλείστοι παίκτες φέτος κινήθηκαν στην μετριότητα και παρασύρθηκε και αυτός αλλά την Κυριακή ήταν πραγματικά, χωρίς ίχνος αμφιβολίας ένας εκ των διακριθέντων της ΑΕΚ μας και πρόσφερε και αυτός τα μέγιστα για την επιστροφή στις νίκες.

Κωνσταντίνος Κούλας

Αφήστε μια απάντηση