Ο Νεοπτόλεμος τους έβαλε στη θέση τους: «Τους ενημερώνω ότι όσους πάτσους…»

Ο Πρόεδρος του τμήματος πετόσφαιρας της ΑΕΚ μας, Νεοπτόλεμος Ανδρέου, με την πιο κάτω ανάρτηση κάνει αναφορά στη νίκη επί του ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ.

Αναλυτικά:

“Σε σημερινό αγώνα στο ΚΙΤΙΟΝ για την 3η Αγωνιστική της Β Φάσης του Πρωταθλήματος η Ομάδα μας επικράτησε με 3-0 Σετ (25-19, 25-16, 25-16) του Θ.Ο.Ι.Αυγόρου.

Με αυτή της νίκη η Ομάδα μας ανέβηκε ξανά στην 5η θέση της Βαθμολογίας με 12 πόντους έναντι 11 της Lemesos Volleyball και 3 του Θ.Ο.Ι. Αυγόρου.

Η φετινή χρονιά ήταν μια χρονιά δύσκολη λόγω της πανδημίας. Μιας χρονιάς που η Ομάδα μας αγωνίστηκε με πλήρες ρόστες σε μόλις 1 αγώνα και μιας χρονιάς που η Ομάδα μας χτυπήθηκε απίστευτα από τον Κορωνοιό με 8 άτομα εκτός για 21 μέρες μέσα στο Νοέμβριο. Μιας χρονιάς παράλληλα που απέδειξε ότι το Τμήμα ήταν είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και μιας χρονιάς που βλέπουμε αμέτρητες κοπέλες από τα Αναπτυξιακά μας να αγωνίζονται και να παίρνουν ουσιαστικό χρόνο για τη δύσκολο 2021-2022. Μιας χρονιάς επίσης που οι λύπες ήταν σίγουρα περισσότερες από τις χαρές όμως η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ του να φοράς τον Κίμωνα στο στήθος ήταν, είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ στο μέγιστο.

Μπράβο στη Σοφία και στις κοπέλες μας για τη νίκη και για την υπέροχη εμφάνιση !!!!

Μπράβο και στο ΘΟΙ Αυγόρου για την προσπάθεια και ευχές για καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΥΓ1: Για όσους ”ανησυχούσαν” τους ενημερώνω ότι όσους πάτσους, λύπες, ήττες τζιαι νά φάμε απλά θα ΠΟΡΩΝΟΥΜΑΣΤΕ περισσότερο με την ΑΕΚ και τη ΛΑΡΝΑΚΑ !!!
ΥΓ2: ΑΕΚΑΡΑ 2 ΖΩΕΣ !!!
ΥΓ3: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ…ΜΙΑ ΠΟΛΗ…

ΑΕΚ: Προπονήτρια: Σοφία Τσαγγαρίδου Γεωργίου, Αθλήτριες: Βάσω Χαραλάμπους, Ελένη Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Πανάγια Παπακώστα, Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Άλκηστη Λευκαρίτη, Gvantsa Ulumbelashvili, Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Κυριακή Βλαδιμήρου, Αντριάνα Λάρκου, Μαίρη Χατζηπέτρου, Πόλα Δημητρίου, Νικολίνα Αντωνίου, Νιόβη Πελεκάνου, Αλεξάνδρα Ιωάννου”.

Αφήστε μια απάντηση