Αχχ ρε captain… Να ξέρεις είμαστε δίπλα σου!

Στο ίδιο έργο θεατές χθες βράδυ καθώς είδαμε την ΑΕΚ μας για ακόμη μια φορά να πραγματοποιεί μια εμφάνιση κάτω του μετρίου.

Ο τίτλος του άρθρου αναφέρει “Αχχ ρε captain” και γι’αυτό διότι μαζί με τον Ακοράν είναι οι δύο που φέτος τραβούν το κουπί για την ΑΕΚ μας.

Ο αρχηγός μας προσπαθεί, πιέζει, δίνει ο,τι έχει και δεν έχει χωρίς δυστυχώς όμως, κάποιο αντίκτυπο από τους συμπαίκτες του. Απαθείς αυτοί(όχι όλοι), το αντίθετο ο Τρισκόφσκι.

Τις πλείστες φορές φέτος, τον είδαμε να δυσφορεί με τις καταστάσεις και όχι άδικα καθώς ο Captain μας πονεί και αγαπάει την ομάδα, όπως λίγοι εκεί μέσα. Δεν θέλει να την βλέπει σε τέτοια κατάσταση.

Αχχ ρε captain, μακάρι το συντομότερο δυνατόν, η όλη αυτή κατάσταση να ανήκει στο παρελθόν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ρόκα να φέρει στυλοβάτες στην ομάδα για να έχετε μια άψογη συνεργασία.

“Τρίσκο” σε καταλαβαίνουμε και να ξέρεις πως σαν γνήσιοι και περήφανοι ΑΕΚτζήδες που είμαστε, θα παραμείνουμε δίπλα σου θα σε στηρίζουμε και όλοι μαζί θα περάσουμε αυτή την μπόρα που ήρθε στην ομάδα μας!

Κράτα γερά Ιβάν!

Κωνσταντίνος Κούλας

Αφήστε μια απάντηση