Η εξέλιξη που τον επηρεάζει και η μάχη του

Σήμερα το πρωί σας ενημερώσαμε για την τροποποίηση της ΚΟΠ όσο αφορά την διαδικασία ανακύρηξης του πρώτου σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος.

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει θετικά, φυσικά και τον δικό μας πρώτο σκορερ, Ιβάν Τρισκόφσκι που δίνει την δική του μάχη για το φετινό χρυσό παπούτσι της διοργάνωσης.

Θετικά καθώς παίκτες με περισσότερα τέρματα από αυτόν όπως οι Σαντίκ(Δόξα), Βαλακάρι(Πάφος), αλλά και παίκτες που έχουν τα ίδια γκολ όπως οι Βάγκνερ(Ν. Σαλαμίνα) και Ντανίλο(Ν. Σαλαμίνα) θα αγωνίζονται στο δεύτερο γκρουπ και άρα θα έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους.

Τώρα ο captain μας με την είδηση αυτή, από την ένατη θέση των πρώτων σκόρερ σκαρφάλωσε στην 4η(!). Άλμα δηλαδή πέντε θέσεων ο οποίος έχει μέχρι στιγμής απολογισμό τα 10 γκολ και κηνυγά τους Ντιγκινί(13), Κβιλιτάια(12), Πίττα(12) και τον Μάντζη(10).

Ευχή μας φυσικά είναι ο Τρισκόφσκι να αναρριχηθεί στην πρωτιά του σχετικού πίνακα, ενώ ας μη ξεχνάμε πως γύρω του δεν έχει παίκτες που μπορούν να τον τροφοδοτήσουν σωστά και ήδη βρίσκεται στα 10 γκολ, τρία λιγότερα από τον πρώτο Ντιγκινί.

Κωνσταντίνος Κούλας

Αφήστε μια απάντηση