Νεοφύτου-Πατίκκης: “Το θέλαμε περισσότερο, ανταμείβονται οι κόποι μας” (Βίντεο)

Η φουτσαλική μας ομάδα, κέρδισε με 4-1 την Ομόνοια και το ΑΕΚ SKALA ήταν παρών στο γήπεδο.

Αμέσως μετά την δίκαιη αυτή επικράτηση η ιστοσελίδα μας, εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από τους φουτσαλιστές, Λευτέρη Νεοφύτου και Σάκη Πατίκκη.

Δείτε και αυτό: Χατζηβασίλης: “To κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο ομαδικό κλίμα” (Βίντεο)

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των δύο άσων:

Νεοφύτου: “Νομίζω πως το θέλαμε περισσότερο από την Ομόνοια, αν και ήρθε εδώ να παίξει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της μετά τα ανεπιτυχείς αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών. Εμείς το θέλαμε περισσότερο και το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο. Το να πανηγυρίζεις δύο νίκες κόντρα στην Ομόνοια είναι μεγάλο κατόρθωμα. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο με σοβαρότητα. Εβδομάδα με εβδομάδα προσπαθούμε να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε. Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα. Βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Πατίκκης: “Δουλέψαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας για να υπερνικήσουμε την ποιότητα που έχει η Ομόνοια σαν ομάδα. Μπορεί να είναι λίγο ντεφορμέ αλλά δεν παύει να είναι ποιοτική ομάδα. Το θέλαμε περισσότερο, παίζαμε στην έδρα μας, είχαμε την υποστήριξη του κόσμου και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι που ανταμείβονται οι κόποι μας. Ο δρόμος είναι μακρύς, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Τα συναισθήματα όπως κάθε νίκη το ίδιο. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Όπως είπα και πριν βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικός και προσπαθούμε για το καλύτερο για την ομάδα μας.