Μία από τα ίδια με… κατοχή χωρίς ουσία – Ήττα στο Μακάρειο για την ΑΕΚ μας

Η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δέχθηκε την ήττα με 1-0 χάρις το γκολ του Βασίλη Μάντζη στο 17ο λεπτό.

H ΑΕΚ μας ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά, είχε την κατοχή με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται στο 8ο λεπτό με τον Ναράνχο να αστοχεί σε πλεονεκτική θέση.

Εκεί που ελέγχαμε τον αγώνα και την κατοχή, μετά από λάθος της μεσαίας γραμμής και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ήρθε το γκολ του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Μάντζη στο 17ο λεπτό.

Αντίδραση δυστυχώς για την ΑΕΚ μας, δεν ήρθε ενώ είχε μία ανούσια κατοχή χωρίς κάτι το αξιόλογο στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθούσε κυρίως να αναπτυχθεί από τα πλάγια με Φερνάντεζ και Ιωάννου αλλά χωρίς ουσιαστική φάση στα γκολπόστ του Μιχαήλ.

Κατοχή, κατοχή, κατοχή… Μόνο αυτό! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο κόουτς για να αλλάξει τα εις βάρος του δεδομένα πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου τον Σπιρόφσκι στην θέση του Ναούμ.

Ισορροπημένα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή, αλλά αυτή η κατοχή να παραμένει στα χέρια της ΑΕΚ μας, όμως και πάλι χωρίς κάτι το σπουδαίο.

Η πρώτη μεγάλη φάση για την ΑΕΚ μας στο Β’ ημίχρονο ήρθε και πάλι με τον Ναράνχο ο οποίος στο 58ο λεπτό και πάλι σε πλεονεκτική θέση έχασε ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ. Ακόμη δύο σουτ επιχείρησε η ομάδα μας στο τρίλεπτο 58-61 χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα όμως η εστία του αντίπαλου κίπερ.

Στο 59ο λεπτό ο κόουτς επίσης πραγματοποίησε και διπλή αλλαγή βγάζοντας εκτός γηπέδου τους Ναράνχο και Ακοράν περνώντας μέσα τους Μακρή και Νάντο.

Η καλύτερη ευκαιρία από πλευράς ομάδας μας ήρθε στο 71ο λεπτό όταν μετά από σουτ του Μακρή αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 78ο λεπτό ο κόουτς προχώρησε στην τέταρτη του αλλαγή με τον Σπόλιαριτς να περνάει εντός και εκτός ο Τρουγιόλς. Ήθελε επειγόντως να αλλάξει η εικόνα της ΑΕΚ μας, αλλά δυστυχώς αυτή δεν ήρθε ποτέ.

Ο Ολυμπιακος απείλησε προς τα τελευταία στάδια του αγώνα με αντεπιθέσεις χωρίς όμως να τελειώνει εύστοχα τις δικές του φασεις και να παραμένει το 1-0.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή τελείωσε τις αλλαγές του με τον Θάντι να περνάει εντός αγωνιστικού χώρου στην θέση του Φερναντεζ.

Από πλευράς ΑΕΚ μας κιτρινίστηκαν οι Σπιρόφσκι και Τρουγιόλς.

Στην εξάδα με αυτή την νίκη ο Ολυμπιακός, σταθερά στην 5η θέση η ΑΕΚ μας 41 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση