Δεν ακολούθησε ο Τζακ, μετράει αντίστροφα ο Μαντοβάνης, ερωτηματικό ο Μανωλόπουλος

Η μπασκετική ιστοσελίδα cyprusbasket.net γνωστοποίησε τις απουσίες της Εθνικής Κύπρου για τα παιχνίδια με Αλβανία και Πορτογαλία όπου θα γίνουν στις 18 και 20 Φεβρουαρίου.

Ο αρχηγός μας Τζακ Παντελή όπως λέει το δημοσίευμα δεν ακολούθησε την αποστολή στο ξενοδοχείο λόγω τραυματισμού, ενώ ο Ροβέρτος Μαντοβάνη αν και αμφίβολος καθώς είχε τραυματισμό τρεις βδομάδες τώρα μετράει αντίστροφα και ίσως προλάβει τους αγώνες.

Από την άλλη ο Μανωλόπουλος στην παρθενική του κλήση στην Εθνική μας ίσως να μην αγωνιστεί καθώς ο κόουτς πρέπει να διαλέξει μεταξύ αυτού ή του Μαραγκού καθώς δεν δικαιούνται να αγωνιστούν και οι δύο λόγω του ότι προέρχονται από την Ελλάδα και έχουν την Κυπριακή υπηκοότητα.

Δείτε και το αυτούσιο δημοσίευμα:

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του CB η προετοιμασία της Εθνικής ξεκίνησε.. μετ’εμποδίων.

Τραυματίες ήδη οι Ιάκωβος Παντελή, Κρίστοφερ Ραζής αλλά και Παναγιώτης Μάρκου που δεν ακολούθησαν καν την υπόλοιπη αποστολή στο ξενοδοχείο.

Ο Μαντοβάνη ενσωματώθηκε με την ομάδα όμως είναι αμφίβολος λόγω και του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και τρεις περίπου βδομάδες.

Το προπονητικό τημ θα αποφασίζει πριν από κάθε αναμέτρηση ποιοι 12 θα συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για κάθε αγώνα ενώ στο ίδιο δίλημμα θα μπει η τεχνική ηγεσία και για το ποιος εκ των Μανωλόπουλου ή Μαραγκού θα αγωνιστεί.

Αφήστε μια απάντηση