Χέφελ στο AEKSKALA: «Εξαιρετική κίνηση ο Ρόκα, είμαι ανοιχτός στο να έρθω πίσω!»

Ο Έκτορ Χέφελ το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την ΑΕΚ μας.

Το AEKSKALA ήρθε σε επαφή με τον 24χρονο άσο και του ζήτησε ένα σχόλιο αναφορικά με την είδηση επιστροφής του Τσάβι Ρόκα στην ομάδα μας.

Επίσης τον ρωτήσαμε και για ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ, με τον ίδιο να απαντά ξεκάθαρα πως είναι ανοιχτός στο να έρθει πίσω.

Αναλυτικά ο διάλογος που είχαμε με τον Χέφελ:

  • Έκτορ χαίρεται και σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου. Ποια η άποψη σου για την επιστροφή Ρόκα;

«Γεια σας. Θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική κίνηση για τον σύλλογο. Έχει πολλές επαφές παντού και ήδη έδειξε την πολύ καλή δουλειά του που είχε κάνει πριν στην ΑΕΚ».

  • Πως ήταν εμπειρία σου με τον Τσάβι; Τι έχεις να πεις για τη δουλειά του;

«Η εμπειρία μου μαζί του ήταν πολύ καλή. Ήταν αυτός που με έφερε στην ΑΕΚ. Και πάντα θα του είμαι ευγνώμων για αυτό. Πάντα μου έδινε τη ψυχολογία που έπρεπε. Εκτός από το προσωπικό κομμάτι, έκανε ένα φοβερό έργο και ήμουν και εγώ μέρος του πρότζεκτ, όπου και κερδίσαμε το κύπελλο».

  • Μια ερώτηση για τον Σωφρόνη Αυγουστή. Τον είδες σαν αντίπαλος, πιστεύεις θα βοηθήσει την ομάδα μας;

«Εύχομαι να μπορέσει να βοηθήσει. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά από τα όσα είδα έχει κάποιες καλές ιδέες και ξεκίνησε καλά στην ΑΕΚ. Εύχομαι να πάρει πίσω την ομάδα στο επίπεδο που ήταν».

  • Τέλος, πως είσαι στη νέα σου ομάδα; Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε πίσω στην ΑΕΚ κάποια μέρα;

«Τα πάω καλά, είχαμε κάποια καλά ματς και είμαστε στα ψηλά της βαθμολογίας (2η θέση). Έχουμε καλό ρόστερ και θα παλέψουμε για την άνοδο. Πάντα το λέω, είμαι ανοιχτός στο να έρθω πίσω στην ΑΕΚ. Ξέρουν που θα με βρουν».

Αφήστε μια απάντηση