Έξαλλος ο κόουτς, ποιος ο λόγος!

Ο συνάδελφος Αντρέας Βεντούρης με το πιο κάτω άρθρο του στην ιστοσελίδα balla.com.cy αναφέρει πως ο κόουτς Αυγουστή ήταν έντονος στις παρατηρήσεις του προς τους παίκτες αναφορικά με τα λάθη που έκαναν κόντρα στον Απόλλωνα.

Αυτούσιο το κείμενο:

“Ήταν η πρώτη φορά ίσως που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είδαν το… άλλο πρόσωπο του Σωφρόνη Αυγουστή.

Στη χθεσινή προπόνηση, στην προβολή φάσεων από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Κύπριος τεχνικός προέβη σε δριμύτατες παρατηρήσεις στους παίκτες του, την ώρα που τους επεσήμανε τα λάθη τους.

Ο κόουτς έκανε λόγο για τα σοβαρά λάθη, για τον τρόπο που μάρκαραν και γενικώς για την παρουσία τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν πολύ έντονος στις παρατηρήσεις του και στις υποδείξεις του κατά τη διάρκεια του βίντεο και είναι αλήθεια πως ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε τόσο εκνευρισμένος με τους παίκτες του.

Ο Σωφρόνης θέλει να δει αντίδραση από την πλευρά τους στο επικείμενο παιχνίδι με τον Εθνικό στην «Αρένα». Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, εάν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι λόγω καρτών, Χέιτλι και Φερνάντεθ. Όσον αφορά τον Σούτερντεν, μολονότι ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, εντούτοις ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Εξ ου και η αναφορά του κόουτς στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Εθνικό”.

Αφήστε μια απάντηση