Άποψη: Η ομάδα ήθελε τον γιατρό της!

Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση της ομάδας μας, η οποία δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη της, να κάνει την αυτοκριτική της και να προχωρά στην προσπάθεια διόρθωσής τους.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Δυστυχώς οι λανθασμένες επιλογές των Μουρίγιο και Κόντε έφεραν την ομάδα μας από νωρίς να παλεύει για να σώσει ό,τι σώζεται τις δυο τελευταίες χρονιές. Η ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια είναι από νωρίς εκτός μάχης όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά βιώνει και τον πρόωρο αποκλεισμό της από το θεσμό του Κυπέλλου.

Η λάθος στελέχωση των ρόστερ τόσο από πλευράς Άντερ Μουρίγιο, τόσο και από πλευράς Αρνάλ Κόντε δεν έδωσαν περιθώρια στην διοίκηση. Έπρεπε να γίνει άμεσα κάτι δραστικό, ούτως ώστε να μη σβήσει η πρωταγωνιστική σπίθα που με τόσο κόπο κτίστηκε την προηγούμενη πενταετία.

Φαίνεται ότι μετά και την ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ κακή μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου, το ποτήρι ξεχείλισε. Η ομάδα από ότι φαίνεται είχε ανάγκη τον…ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός οτι η ομάδα ακόμα στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές-επιλογές του Τσάβι Ρόκα. Τρουγιόλς, Τρισκόφσκι, Ακοράν αποτελούν τους σταθερά ποιοτικούς παίκτες της ομάδας μας, με τους υπόλοιπους να απέχουν πολύ σε θέμα ποιότητας όπως φάνηκε.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή όπως είδαμε χρειαζόταν ένα χέρι βοηθείας όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Μπορούμε να πούμε οτι η διοίκηση του πρόσφερε την πιο κατάλληλη λύση. Ο πετυχημένος και γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου Τσάβι Ρόκα, είναι έτοιμος να πατήσει Κύπρο για λογαριασμό της ομάδας μας, αφού συμφώνησε σε όλα με το κλαμπ.

Έτσι το κτίσιμο της καινούριας ΑΕΚ θα αποτελέσει υπόθεση Ρόκα. Αυτά τα δυο χρόνια όλοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μιλούσαμε για το πόσο αδύνατο είναι να αντικαταστήσουμε παίκτες όπως ο Λαρένα, ο Μουρίγιο, ο Καταλά, ακόμα και για την έλευση ενός νέου Ακοράν. Πλέον ο…”γκουρού” των μεταγραφών είναι εδώ και ξυπνά μνήμες όμορφες με παικταράδες που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας.

Ας ελπίσουμε οτι η νέα ΑΕΚ θα κτιστεί σωστά, με υπομονή και με παίκτες ηγετικής φυσιογνωμίας όπως την συνηθίσαμε. Καλή τύχη Τσάβι, μπράβο στη διοίκηση. Σεμνά και ταπεινά, όλοι μαζί για ένα κοινό σκοπό.

Αφήστε μια απάντηση