«Δεν είμαι από αυτούς που θα ψάξουν…» (Τι είπε για Ευρώπη)

Ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά τι είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ μας:

«Δεν μπορεί κάποιος να υψώσει λευκή σημαία από τώρα. Αν παρουσιαζόμαστε όπως παρουσιαστήκαμε χθες θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να βγούμε στην Ευρώπη».

«Είμαστε απογοητευμένοι δεν μπορούμε να κρατήσουμε οτιδήποτε το είπαμε και χθες μετά το τέλος του αγώνα. Είμαστε αναγκασμένοι να γυρίσουμε σελίδα όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι τέτοιο, πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα. Δεν είμαι από αυτούς που θα ψάξουν δικαιολογίες. Δεν ανταποκριθήκαμε. Όσο για τα αίτια αφορούν στην ίδια την ομάδα μας».

«Πρέπει να κοιτάζουμε μόνο κάθε επόμενο παιχνίδι και μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και ακολούθως τη σειρά των ντέρμπι στα πλέι οφ. Να δούμε και πως θα διαμορφωθούν τα δεδομένα. Να βρούμε τρόπο να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει διότι αυτό που παρουσιάσαμε στο Τσίρειο δεν είναι αυτό που θέλουμε. Αντιλαμβανόμαστε πως απογοητεύσαμε και τον κόσμο μας».

«Κάνουμε την αυτοκριτική μας αλλά το αφήνουμε στην άκρη για να σκεφτούμε τρόπους να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα είναι δύσκολο να επιτευχθεί η έξοδος στην Ευρώπη, αλλά είμαστε αναγκασμένοι όσες ελπίδες υπάρχουν θα της κυνηγήσουμε. Δεν μπορεί κάποιος να υψώσει λευκή σημαία από τώρα. Αν παρουσιαζόμαστε όπως παρουσιαστήκαμε χθες θα είναι ακόμη πιο δύσκολο».

Αφήστε μια απάντηση