Σχόλιο ημιχρόνου: Πρέπει να ξυπνήσουμε!

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Τσίρειο με την ομάδα μας να χάνει 1-0 από τον Απόλλωνα.

Αν και μπήκαμε καλά και πιέζαμε τον αντίπαλο, στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά δεχθήκαμε γκολ αφού με αρκετή δόση τύχης ο Μπίσεσβαρ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έτσι παραβιάστηκε η εστία μας.

Στη συνέχεια ο Νάντο ήταν ό,τι καλύτερο είχαμε να δείξουμε στο γήπεδο, ο Ισπανός προσπαθούσε να πάρει πρωτοβουλίες αλλά για άλλη μια φορά δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε φάσεις.

Αμυντικά μπορεί να ειπωθεί πως περιορίσαμε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, η κατοχή ήταν μοιρασμένη αλλά υστερούσαμε στο άλλο μισό του γηπέδου.

Να σημειώσουμε πως σε κάποιες φάσεις κάναμε αβίαστα ατομικά λάθη τα οποία ευτυχώς δεν έφεραν και κάποιο δεύτερο γκολ για τον Απόλλωνα αφού ναι μεν όπως γράψαμε πιο πάνω παίζαμε καλά ανασταλτικά, αλλά ώρες-ώρες κάναμε κάποια λάθη που έφερναν τελικές για τον αντίπαλο.

Τα λεπτά περνούσαν και τίποτα δεν άλλαζε, ούτε στην εικόνα μας ούτε και στο σκορ. Βλέπαμε μια ΑΕΚ από δεξιά κυρίως να προσπαθεί να αναπτυχθεί αλλά μάταια.

Στο 44′ ο Μπίσεσβαρ απέναντι από τον Μολ αστόχησε, ενώ πιο πριν το πλασέ του Νάντο σταμάτησε στον Δημητρίου. Αυτή ήταν και η καλύτερη μας ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Μέτρια η παρουσία μας σε αυτά τα πρώτα 45′ και θα πρέπει να ανεβάσουμε απόδοση στην επανάληψη αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από το ντέρμπι.

Αφήστε μια απάντηση