Έρχεται γεμάτη στην ΑΡΕΝΑ με άδεια…Φελλά!

Δεν έχω σκοπό να πυροδοτήσω το κλίμα, ούτε να βάλω κάποια πίεση στους διαιτητές ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί. (Αν και μας έχουν αποδείξει οτι δεν μασάνε από τέτοια!)

Του Αντρέα Καψή

Απλά δεν μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο το… ρεσιτάλ του Κωνσταντίνου Φελλά στο παιχνίδι μεταξύ Ανόρθωσης-Καρμιώτισσας. Ο διαιτητής του αγώνα παρουσιάστηκε τυχαία πολύ επιεικής με τους παίκτες της Ανόρθωσης που βρίσκονταν στο όριο και την ίδια ώρα πολύ αυστηρός με τους παίκτες που δεν βρίσκονταν στο όριο. Και εξηγώ…

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι το γεγονός οτι ο Φελλάς κιτρίνιζε όποιον παίκτη της Ανόρθωσης δεν βρισκόταν στο όριο των καρτών και ταυτόχρονα έκλεινε τα μάτια σε όποιον βρισκόταν στο όριο. Είδαμε τα καθαρά “κλαδέματα” των Κβιλιτάια και Βργκοτς να μένουν ατιμώρητα και την ίδια ώρα τον νεοεισελθών και παγκίτη στα πλείστα παιχνίδια Μαργκάσα, να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα στο πρώτο φάουλ που έκανε. Ο Μαργκάσα δεν βρισκόταν στο όριο των καρτών!

Κερασάκι στην τούρτα του ψεσινού ρεσιτάλ το φάουλ για κίτρινη κάρτα που κάνει ο Ρισβάνης στα τελευταία στάδια του αγώνα. Ο κιτρινισμένος Ρισβάνης υπέπεσε σε φάουλ για κίτρινη κάρτα και άρα αποβολή, όμως ο ρεφ δεν σφύριξε καν φάουλ! Για δείτε το και εσείς μια ματιά!

Και αφού στην Κύπρο είμαστε όλοι προκατειλημμένοι και βγάζουμε άστοχα συμπεράσματα, καλούμαστε να εκλάβουμε την ατιμωρησία των συγκεκριμένων παικτών ως τυχαία, και να θεωρήσουμε σαν σύμπτωση το γεγονός οτι όλοι τους θα έχαναν ένα εκ των δυο ντέρμπι της Ανόρθωσης με ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Συγχαρητήρια κύριε Φελλά. Πραγματικά η παρουσία σας στο χώρο της διαιτησίας έφερε ένα νέο αέρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Και εις ανώτερα!

Είμαι σίγουρος οτι αν η ομάδα μας παρουσιαστεί σοβαρή στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. ΠΑΜΕ ΑΕΚ!

Αφήστε μια απάντηση