Άποψη: Η αναμόρφωση και το κουμπί!

Κατά την άποψη μου ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν πραγματικά ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών-πρωταγωνιστών στις δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας μας κόντρα σε Ερμή και Πάφο.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Ο λόγος για τον Νάντο Γκαρσία. Εκρηκτικός, ουσιαστικός, παθιασμένος. Τα τρία αυτά χαρακτηριστικά επεξηγούν πλήρως τις τελευταίες εμφανίσεις του Ισπανού. Φαινόταν από την πρώτη μέρα της έλευσης του Σωφρόνη πως ο Νάντο βρισκόταν σε ανοδική πορεία, όμως πλέον πρόσθεσε και την ουσία στο παιχνίδι του, με συμμετοχή τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία.

Η αλήθεια είναι οτι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα στην ομάδα μας και τίποτα δεν προμήνυε μια τέτοια μετάλλαξη στην απόδοσή του. Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας μας δε φανταζόταν μια τόσο μεγάλη και ξαφνική αλλαγή στην απόδοση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Να προσθέσω επίσης πως άλλο ένα θετικό στοιχείο του 26χρονου άσου είναι ότι παίζει με την ίδια ευελιξία τόσο στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, τόσο και πίσω από τον επιθετικό σε ένα πιο ελύθερο ρόλο. Έτσι με τη ταχύτητα του μπορεί να προσαρμοστεί και στις δύο θέσεις, κάτι που λύνει τα χέρια του Σωφρόνη.

Τα εύσημα βεβαίως εκτός στον ίδιο, πάνε και στον προπονητή του, ο οποίος από οτι φαίνεται βρήκε το… κουμπί του Γκαρσία.

Είναι σημαντικό να το αναφέρουμε αφού όταν ένας τεχνικός μπορεί να πάρει το 100% από έναν παίκτη και να τον βελτιώνει, τότε τα μηνύματα είναι αισιόδοξα.

Εύχομαι να υπάρξει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα μας έδειξε οτι με τέτοια στοιχεία στο παιχνίδι της, όπως αυτά του Νάντο, μπορεί να ξεκλειδώσει εύκολα τις συνήθως κλειστές αντίπαλες άμυνες.

Μπράβο Νάντο, μπράβο Σωφρόνη.

Αφήστε μια απάντηση