Δημοσίευμα που αναφέρει μια σημαντική εξέλιξη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport-fm.com.cy θα έχουμε κάθοδο ξένων διαιτητών, αφού η απόφαση αυτή είναι ειλημμένη.

Δείτε αυτούσιο το άρθρο:

”Η κουβέντα για ξένους διαιτητές δεν είναι καινούργια στο πρωτάθλημα μας , αφού συχνά πυκνά είναι ένα αίτημα πολλών ομάδων λόγω και των λαθών που γίνονται από τους Κύπριους διαιτητές.

Όπως πληροφορηθήκαμε αρκετές ομάδες από το πρώτο γκρουπ έχουν ζητήσει την κάθοδο ξένων διαιτητών και η σκέψη που γίνεται στην ΚΟΠ είναι να έρθουν οι ξένοι για τα πλέι οφ της φετινής χρονιάς και αυτό ουσιαστικά έχει κλειδώσει.

Ουσιαστικά οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι η απόφαση για κάθοδο ξένων διαιτητών είναι δεδομένη. Το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι ο αριθμός των αγώνων που θα διατητεύσουν και αν θα είναι  μόνο για το πρώτο γκρουπ ή αν θα έρχονται και στα δύο γκρουπ για τα κρισιμότερα ματς.

Συνεπώς ολοκληρώνεται ο Β΄ γύρος του πρωταθλήματος με τους Κύπριους διαιτητές και μπαίνοντας στα πλέι οφ θα έχουμε ξανά στο πρωτάθλημά μας ξένους ρεφ.

Η ΚΟΠ θα ενημερώσει για το τυπικό της υπόθεσης τον Σύνδεσμο διαιτητών που αντίσταση προφανώς δεν μπορεί να προβάλλει αφού τα μέλη του φέτος κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο”.

Αφήστε μια απάντηση