Η πιθανή ενδεκάδα της ομάδας μας κόντρα στην Πάφο

Η ΑΕΚ μας αντιμετωπίζει εκτός  έδρας την Πάφο για την 22η αγωνιστική.

Σε αυτό το άρθρο η ιστοσελίδα μας θα επιχειρήσει να σας δώσει την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή (πάντα με το ρίσκο να μην πέσουμε μέσα 100%), με το πιο σημαντικό κομμάτι να είναι σαφώς οι τρεις βαθμοί.

Ζητούμενο η 2η συνεχόμενη επιτυχία και με μόνο αυτό στο μυαλό πήγαν στην Πάφο οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της ΑΕΚ μας.

Πάμε να δούμε τώρα λοιπόν το πιθανό αρχικό σχήμα σε ένα 4-2-3-1.

Ο Μολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Μόισοφ και Μικέλ, ενώ αριστερά θέση θα πάρει ο Ιωάννου. Δεξί μπακ θα παίξει ο Τάντι, εκτός και αν προτιμηθεί ο Φερνάντεζ (με προστατευτική μάσκα πάντοτε).

Στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Χέιτλι με ένα εκ των ΣπιρόφσκιΤρουγιόλς (ο Ισπανός έχασε κάποιες προπονήσεις), ενώ ο Σπόλιαριτς θα παίζει σαν δεκάρι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τρισκόφσκι.

Στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής αναμένεται πως θα επιλεχθούν οι Ακοράν (δεξιά) και Νάντο (αριστερά).

Πάντα διεκδικούν τις πιθανότητες τους οι Μακρής και Ναράνχο και οι απαντήσεις θα δοθούν μια ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

Στο κομμάτι των απουσιών, Φλοριάν και Σούτερντεν δεν θα είναι στην αποστολή αφού είναι τραυματίες.

Εμείς απλά κάναμε τη δική μας πρόβλεψη, η οποία όσο και να πεις έχει το δικό της ρίσκο. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και όποιοι αγωνιστούν να δώσουν το 100% καθώς θέλουμε όσο τίποτα το τρίποντο,

Τέλος, προτιμάμε να πέφτουμε έξω στις προβλέψεις μας, αλλά περίπου δύο ώρες μετά την έναρξη να έχουμε το τρίποντο στη δική μας πλευρά.

Πάμε ΑΕΚ!

Αφήστε μια απάντηση