«Πρέπει να είμαστε στο 100%, ξέρουμε πόσο…»

Ο κόουτς της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε σε διάσκεψη τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο.

Η ιστοσελίδα μας σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις του προπονητή μας, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο όμως ο στόχος δεν αλλάζει. Μόνο οι τρεις βαθμοί είναι στο μυαλό μας και θα πάμε εκεί για να τους πάρουμε.

Οι δηλώσεις του Αυγουστή:

«Έχουμε μια δύσκολη έξοδο, ξέρουμε πόσο οργανωμένη ομάδα είναι η Πάφος. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να καταφέρουμε να περάσουμε από αυτή την έδρα. Είναι παιχνίδι τριών βαθμών και αυτός είναι ο στόχος μας».

«Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν πως ίσως να τους έχουμε μαζί μας την Κυριακή. Το δυνατό σημείο της Πάφου είναι το κέντρο της και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι γιατί εκεί θέλει μεγάλη προσοχή».

«Από τη στιγμή που έχουμε μια απόσταση από τους πιο πάνω πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίζουμε και να δούμε που θα μας βγάλει. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Από τη στιγμή που έχουμε μια απόσταση δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο».

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε τον Ερμή, δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Κάθε παιχνίδι είτε με τετράδα είτε με τριάδα θα πρέπει να βελτιώνεσαι. Χρειάζεται να έχουμε σταθερότητα, να δώσουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας για να δημιουργούμε πρόβλημα στον αντίπαλο».

«Είδαμε τον Νάντο ότι βοηθά πολύ την ομάδα, παίζει σε πιο ελεύθερο ρόλο και θέλουμε βοήθειες από όλους τους επιθετικούς. Κίνηση με ή χωρίς τη μπάλα. Για τον Τρισκόφσκι είπα πως όταν θα είναι στο 100% θα δίνει πολλά, μας το έδειξε. Πρέπει να δουλέψουμε σαν σύνολο για να κερδίσουμε την Πάφο».

«Όταν ήρθαμε ο Ναράνχο έδειξε πως βρήκε τον καλό του εαυτό. Παρόλο που δεν σκόραρε τα τελευταία ματς, σίγουρα στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν πολύ καλός. Αυτό που του έλειπε ήταν το γκολ, δουλέψαμε μαζί του στο ψυχολογικό κομμάτι. Τον πιστεύουμε και πρέπει να καταφέρουμε με τη σειρά μας να τα πάρουμε αυτά τα πράγματα που μπορεί να δώσει. Ο Φλοριάν ταλαιπωρείται με συχνούς τραυματισμούς, ελπίζουμε να μπει με την ομάδα την επόμενη εβδομάδα και να δώσει λύσεις μαζί με τους Τρισκόφσκι και Μακρή».

«Αυτός ο σχηματισμός (4-2-3-1) μου έδωσε πολλά στην καριέρα μου, μου αρέσει πάρα πολύ όμως θέλει αρκετή δουλειά στο γήπεδο και αυτό κάνουμε και στις προπονήσεις. Όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε στο σχήμα, θα πρέπει να μπορούμε να το αλλάζουμε για να έχουμε και plan b».

Ολόκληρη η διάσκεψη:

Αφήστε μια απάντηση