Τι ισχύει με Τρουγιόλς (Τα αγωνιστικά δεδομένα)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ανδρέα Βεντούρη και της ιστοσελίδας balla.com.cy ανάφερε πως ο Τρουγιόλς απείχε και σήμερα Παρασκευή από την προπόνηση.

Εδώ και τρεις μέρες δεν δίνει το παρών του λόγω τραυματισμού και δύσκολα προλαβαίνει το κυριακάτικο ματς.

Από την άλλη ο Φερνάντες προπονήθηκε σήμερα με την προστατευτική μάσκα και όπως όλα δείχνουν θα είναι στις επιλογές του Σωφρόνη για τον αγώνα με την Πάφο.

Δεδομένοι απόντες οι Φλοριάν και Σούτερντεν.

Δείτε αυτούσιο το άρθρο:

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν απάντησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τα αγωνιστικά δεδομένα στη σχετική ερώτηση που του υπεβλήθη –η αλήθεια είναι πως τελευταίως αποφεύγει περισσότερο να τοποθετηθεί πάνω σ’ αυτό, μολονότι η ΑΕΚ φάνηκε ότι φέτος θέλησε να προχωρήσει σε αλλαγή της τακτικής που ακολουθούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, περνάμε στο ρεπορτάζ: οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Τρουγιόλς δεν προπονήθηκε ούτε στη σημερινή (σ.σ της Παρασκευής) προπόνηση. Από τη στιγμή που είναι εκτός εδώ και ένα τριήμερο, είναι τουλάχιστον αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Πάφο.

Αντιθέτως, στην προπόνηση συμμετείχε για πρώτη φορά ο Χοσέ Φερνάντεζ. Ο Ισπανός δεξιός μπακ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα φορώντας προστατευτική μάσκα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή. Το αν θα πάρει θέση στην ενδεκάδα, εναπόκειται στον Κύπριο τεχνικό.

Δεδομένη είναι η απουσία των Φλοριάν και Σούτερντεν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση