Κρίμα! Παλέψαμε κόντρα σε όλους και σε όλα και στο τέλος χάσαμε

Η ομάδα μας στο φούτσαλ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής και γνώρισε την ήττα με 7-2.

Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε, μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά στη συνέχεια μειώσαμε με τον Χριστοφή.

Όμως στην εξέλιξη του αγώνα οι διαιτητές ανακάλυψαν φάουλ και έδωσαν δεκάμετρο στον αντίπαλο για να κάνει το 3-1.

Η ΑΕΚ μας δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να προσπαθεί και ήρθε το 3-2 δια ποδός Χριστοφή. Αμέσως μετά ο αντίπαλος μετέτρεψε σε γκολ άλλη μια ευκαιρία και έγινε εκεί το 4-2.

Οι διαιτητές συνέχισαν το ρεσιτάλ τους, μοίραζαν δεκάμετρα σαν τους Άγιους Βασίληδες και ευτυχώς για εμάς όμως δεν ήρθε το 5-2 με τον Ομήρου να σημαδεύει το δοκάρι.

Μετά από αυτό τελείωσε το πρώτο μέρος, με τον αντίπαλο να κερδίζει 4-2 και την ομάδα μας να προσπαθεί κόντρα σε όλους και σε όλα να κερδίσει.

Στην επανάληψη μπήκαμε δυνατά, πήραμε αρκετές μονομαχίες και είχαμε και δοκάρι με τον Πατίκη. Και αφού δεν ήρθε το 4-3 στην επόμενη φάση έγινε το 5-2.

Βγήκαμε ψηλά στη συνέχεια, αφήσαμε χώρους στα μετόπισθεν και έτσι έγινε το 6-2. Κερασάκι στη τούρτα άλλο ένα δεκάμετρο (αλήθεια χάσαμε το μέτρημα!) για τον ΑΠΟΕΛ, μια εξέλιξη που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (7-2).

Εμείς που είδαμε με προσοχή όλο τον αγώνα νιώθουμε περήφανοι για τους παίκτες και για το τεχνικό τιμ μας αφού πάλεψαν κόντρα σε όλους, έδωσαν τα πάντα ενώ ήμασταν και άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις.

Πλέον βλέπουμε τη συνέχεια και θέλουμε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο την Ομόνοια στις 4/2 (19:00).

Δείτε πιο κάτω ολόκληρο το ματς:

Η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

”Με τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Futsal.

Το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 7-2 της ΑΕΚ και έφτασε στους δεκαέξι βαθμούς.

Η ΑΕΛ νίκησε στην έδρα της με 2-1 την ομάδα της Αραράτ και έφτασε στους δέκα βαθμούς”.

Η βαθμολογία:

Αφήστε μια απάντηση