Η ατυχία και το έξτρα κίνητρο!

Ο αρχηγός της ομάδας μας Ιβάν Τρισκόφσκι πέτυχε χατ-ρικ στο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή φτάνοντας στα 9 τέρματα την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Ο κορονοϊός και δυστυχώς κάποιοι τραυματισμοί εμπόδισαν τον “Τρίσκο” να πιάσει ρυθμό και αυτό του στέρησε το δικαίωμα να πετύχει και άλλα γκολ πιο πριν. Τώρα όμως είναι εδώ και αυτό έχει σημασιά.

Όπως προαναφέραμε ο αρχηγός έχει πετύχει 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και φιγουράρει στην πέμπτη θέση των πίνακα των σκόρερ, με τον πρώτο να έχει 12. Για τον Ιβάν δεν είναι καθόλου μεγάλη η διαφορά!

Οδεύει ολοταχώς, αν συνεχίσει σε τέτοιες πτήσεις, προς την κορυφή των πρώτων σκόρερ μιας και το είχε απωθημένο από τα πέρσι όπως μας δήλωσε και στην αποκλειστική του συνέντευξη το περασμένο καλοκαίρι.

Μεγάλε Ιβάν είμαστε δίπλα σου και όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια πάμε δυνατά για να φέρουμε καλύτερες μέρες στην ΑΕΚ μας.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο “Τρίσκο” μας ανάφερε πως ήταν άτυχος την περασμένη σεζόν με τον τρόπο που έχασε το χρυσό παπούτσι, αλλά αυτό θα του είναι ένα έξτρα κίνητρο για να το πετύχει την φετινή χρονιά.

Μεγάλε Τρισκόφσκι μακάρι να το πετύχεις ρε παικταρά και όλοι μαζι σαν γνήσιοι ΑΕΚτζήδες θα χαρούμε με το δικό σου επίτευγμα!

Αφήστε μια απάντηση