Ήττα στα σημεία για την ομάδα μας (vid)

Η πετοσφαιρική μας ομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Lemesos Volleyball και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ (25-22, 25-23, 25-23).

Τα κορίτσια μας προσπάθησαν, σε όλα τα σετ ήταν κοντά και το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κλειστό όσον αφορά την έκβαση του σκορ.

Μπράβο σε όλους και σε όλες για την προσπάθεια, φέτος η χρονιά έχει ιδιαιτερότητες και οφείλουμε να σταθούμε ασπίδα δίπλα στα κορίτσια μας.

Δείτε εδώ όλο τον αγώνα:

Η ενημέρωση από την Ομοσπονδία:

”ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – ΑΕΚ 3-0 (25-22, 25-23, 25-23)

Nτέρμπι με τα όλα του ήταν ο αγώνας Lemesos Volleyball – ΑΕΚ την Τρίτη στο Λύκειο Πολεμιδιών. Σε αγώνα για την 13η αγωνιστική, προτελευταία της Α Φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών, οι «ροζ» κέρδισαν με 3-0 σετ και πλησίασαν τις «κιτρινοπράσινες» στον ένα πόντο. Φαίνεται ότι προμηνύεται μάχη για την τιμητική 5η θέση μεταξύ των δυο ομάδων.

Σε δυο απόλυτα ισοδύναμα σετ η Lemesos Volleyball προηγήθηκε 2-0 κερδίζοντας με 25-22 και 25-23.
Οι δυο ομάδες διεκδίκησαν τα σετ.

Χαρακτηριστικά, στο δεύτερο σετ «ροζ» και «κιτρινοπράσινες» ήταν ισόπαλες 19-19 με την ομάδα της Lemesos να κατορθώνει να ξεφύγει και να κερδίζει 25-23.

Αμφίρροπο ήταν και το τρίτο σετ. Η ΑΕΚ φάνηκε να πατά καλύτερα και προηγήθηκε 04-09. Αμέσως, όμως η Lemesos Volleyball αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε 14-14.

Η Lemesos Volleyball προηγήθηκε 22-20, αλλά η ΑΕΚ δεν την άφηνε να «κλειδώσει» τη νίκη αφού μείωσε σε 24-23. Η ομάδα του Α. Σπύρου πήρε το «χρυσό» πόντο που ήθελε και κέρδισε 25-23 μαζί και τον αγώνα με 3-0 σετ.

LEMESOS VOLLEYBALL (Α. ΣΠΥΡΟΥ):Summer, Αzevedo, Σίσκου, E. Μιχαήλ, Bozanu Κωνσταντινίδου, – Λίμπερο: Δ. Καραολή. – Αλλαγές: Κωνσταντοπούλου.

AEK (Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ):Χατζηπέτρου, Χαραλάμπους, Ulumberashvili, Δημητρίου, Αριστείδου, Στυλιανού – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη”.

Αφήστε μια απάντηση