Αυγουστή: «Με όποιον τρόπο και αν έρθουνε…»

Ο κόουτς της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε σε δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα με τον Ερμή στην ΑΡΕΝΑ για την 21η αγωνιστική.

Η ιστοσελίδα μας σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τις τοποθετήσεις του Κύπριου τεχνικού της ΑΕΚ μας ο οποίος έστειλε μήνυμα νίκης.

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Ξέρουμε ότι είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και πρέπει εμείς οι ίδιοι να το αλλάξουμε αυτό. Ο δικός μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί με όποιον τρόπο και αν έρθουνε. Ξέρουμε πως θα έχουμε δυσκολίες όμως παίζουμε στη δική μας έδρα και πρέπει να σπάσουμε το κακό σερί. Γίνεται καλή δουλειά στον Ερμή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κερδίσουμε».

«Είχαμε την ατυχία με τον Φερνάντεζ, ούτε αύριο θα είναι μαζί μας. Είναι σε καλή κατάσταση και ελπίζουμε από το επόμενο παιχνίδι να είναι μαζί μας. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, όπως την είχαμε πριν κλείσει το 2020 και να τη βάλουμε ξανά στην ομάδα. Να αφήσουμε τα αρνητικά, να βάλουμε θετικά και να αλλάξουμε την κακή εικόνα που δημιουργήσαμε τα τελευταία παιχνίδια».

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, δεν σκοράραμε όμως. Υπάρχει πίεση στην ομάδα και όταν είσαι προπονητής ξέρεις τι φταίει και προσπαθείς να βρεις λύσεις. Μετά το παιχνίδι με τον Ερμή θα έχουμε αρκετό χρόνο για να παίζουμε εβδομάδα με εβδομάδα, αυτό θα βοηθήσει. Ο στόχος τώρα είναι οι 3 βαθμοί με τον Ερμή. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Από τη στιγμή που μεγάλωσαν οι αποστάσεις από τους πιο πάνω πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε που θα τερματίσουμε στο τέλος».

«Για εμένα το Α και το Ω είναι η ψυχολογία. Και τα συστήματα και οι παίκτες, όταν παίρνεις θετικά αποτελέσματα θα ανέβει η ψυχολογία. Σε κάποια ματς έπρεπε να πάρεις κάτι και δεν το πήρες, σε παίρνει από κάτω. Μιλήσαμε με τους παίκτες, μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανένα, είμαστε ομάδα. Από εμένα ξεκινά η ευθύνη και θα προσπαθήσουμε μαζί με τους παίκτες να σταματήσουμε το αρνητικό σερί».

«Τον Μολ τον γνωρίζω καλά. Πέρασε δύσκολα μετά το χτύπημα στο πρόσωπο. Αυτή τη στιγμή είναι καλά και ήρθε εδώ για να μας βοηθήσει, να μας δώσει λύσεις. Είναι η δουλειά του. Είναι σημαντικό οι παίκτες να νιώθουν καλά. Και ο Μολ και οι υπόλοιποι πρέπει να δώσουμε το 100% για τους τρεις βαθμούς».

«Είπαμε από πριν ότι υπάρχει αρκετός δρόμος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να πούμε τώρα ότι πάμε για πρωτάθλημα, ο στόχος τώρα είναι να κερδίσουμε τον Ερμή».

«Κακά τα ψέματα δεν δουλέψαμε μια εβδομάδα πλην τα πρώτα ματς, αφού μετά είχαμε κάθε 3 μέρες αγώνες. Δεν θα ρίξουμε ευθύνη σε κανένα όμως. Ήδη όλοι έχουν μπει στην ομάδα από τα μεταγραφικά αποκτήματα, εύχομαι να προσφέρουν για να καταφέρουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ομάδα».

«Σίγουρα ο Χάουγκεν δεν πήρε αρκετό χρόνο, έχει κάποια θέματα που προέκυψαν τη τελευταία στιγμή και θα τα ξεπεράσει. Ο Νιλς δεν ήταν τόσο καλός στο πρώτο ματς, με τη Δόξα έδειξε κάποια στοιχεία όπως τρεξίματα και σέντρες. Μαζί με τον Θωμά θα είναι ένα καλό δίδυμο. Περιμένουμε από τον Χάουγκεν όταν είναι έτοιμος να δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή. Ο Λαφράνς ξέρουμε ότι έχει καλά στοιχεία και ήρθε για να βοηθήσει, το ίδιο και Ζόελ που έκανε ένα καλό ματς. Θέλουμε να κρατούμε το μηδέν στην άμυνα για να κερδίζουμε».

Το Live Streaming:

Αφήστε μια απάντηση