Μοιραίος ο Τρισκόφσκι, «ήρωας» ο Μολ και συμβιβασμός στο Μακάρειο

Η ΑΕΚ μας κόλλησε στο 0-0 με αντίπαλο την Δόξα στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής μέσα στο Μακάρειο Στάδιο.

Η Δόξα ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς στο 2′ ο Σαντίκ βρήκε δίκτυα ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Η ομάδα μας ισσορόπισε το παιχνίδι μετά και έχασε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες ενώ το πρώτο 25λεπτο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα παιχνίδι κέντρου.

Στο 28ο λεπτό ήρθε η μεγάλη φάση για την ΑΕΚ μας να ανοίξει το σκορ αλλά ο Σισκόφσκι είπε όχι στο πέναλτι του αρχηγού Τρισκόφσκι και έτσι παρέμεινε το 0-0. Να σημειώσουμε πως το πέναλτι το κέρδισε ο Σπιρόφσκι σε κράτημα του Μέσκα.

Μετά το 30ο λεπτό μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μόνο ΑΕΚ υπήρχε εντός γηπέδου καθώς η κατοχή ήταν κατά πολύ υπέρ μας αλλά και βρήκαμε και αρκετές ωραίες φάσεις σε αυτά τα λεπτά.

Στα θετικά του πρώτου ημιχρόνου όλη η δεξιά μας πλευρά με τον Ακοράν αλλά και τον Νάντο να πραγματοποιούν μια μεστή εμφάνιση. Επίσης ο Σούτερντεν ήταν άριστος στην αριστερή πτέρυγα γεμάτος ενέργεια και αρκετές σέντρες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο με τον Νάντο να χάνει την πρώτη ευκαιρία του δεύτερου μέρους με τον Σισκόφσκι να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 53ο ο Λαφράνς έδωσε το δικαίωμα στην Δόξα να σταθεί αυτή στα έντεκα βήματα με τον Μολ να λέει και αυτός όχι στην εκτέλεση του Σαντίκ. Ο Ελβετός κίπερ έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία! Στο 54ο λεπτό σε αντεπίθεση της ομάδας μας ο Ακοράν πλάσαρε τον αντίπαλο κίπερ ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.

Από το 54ο λεπτό μέχρι και το τέλος του αγώνα ο ρυθμός είχε πέσει, η κούραση των δύο ομάδων ήταν εμγφανής με την Δόξα όμως στο 85ο λεπτό να βρίσκει ακόμη μία ευκαιρία σε δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εγγλέζου.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά έτσι έμεινε το τελικό αποτέλεσμα 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε, μένοντας χωρίς νίκη για ακόμη μία αγωνιστική και για ακόμη χωρίς νίκη μέσα στο 2021. Πλέον είμαστε στους 31 βαθμούς.

Να αναφέρουμε πως ο Αυγουστή πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου τους Θάντι, Χάουγκεν, Φλοριάν, Μόισοφ στις θέσεις των Μακρή, Σπιρόφσκι, Νάντο και Λαφράνς.

Στο μπλοκάκι του διαιτητή από πλευράς της δικής μας ομάδας σημειώθηκαν με κίτρινη κάρτα ο Λαφράνς, Μόισοφ και Φλοριάν (ήταν στο όριο ο Γάλλος).

Αφήστε μια απάντηση