Η πιθανή ενδεκάδα της ομάδας μας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Η ΑΕΚ μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ σε εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής.

Σε αυτό το άρθρο η ιστοσελίδα μας θα επιχειρήσει να σας δώσει την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή, με το πιο σημαντικό κομμάτι να είναι σαφώς η νίκη.

Η επιστροφή στις νίκες είναι απαραίτητη και το ξέρουν καλά όλοι στα αποδυτήρια μας και προς αυτό τον σκοπό κινήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Πάμε να δούμε τώρα λοιπόν το πιθανό αρχικό σχήμα σε ένα 3-4-1-2.

Για την πολυσυζητημένη θέση κάτω από τα δοκάρια η λογική λέει πως ο Τέουνκενς θα διατηρήσει τη θέση του (χωρίς να αποκλείεται να παίξει ο Τόνιο), ενώ τη τριάδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Μικέλ-Αντωνιάδης-Τάντι.

Στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς αριστερά θα κινούνται οι Φερνάντεζ, Χέιτλι, Τρουγιόλς και Ιωάννου.

Τώρα όσον αφορά την επίθεση, αναμένεται πως ο Ακοράν θα κινείται λίγο πιο πίσω από τους Μακρή και Φλοριάν.

Βέβαια πιθανότητες για να ξεκινήσουν βασικοί έχουν και οι Τρισκόφσκι-Ναράνχο, και όπως και να έχει όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του ματς.

Εμείς απλά κάναμε τη δική μας πρόβλεψη, η οποία όσο και να πεις έχει το δικό της ρίσκο. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και όποιοι αγωνιστούν να δώσουν το 100%.

Προτιμάμε να πέφτουμε έξω στις προβλέψεις μας, αλλά περίπου δύο ώρες μετά το πρώτο σφύριγμα να είμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πάμε ΑΕΚ!

Αφήστε μια απάντηση