Έντονος ο Αυγουστή: «Απαράδεκτοι, πρέπει να αλλάξει!»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε μετά το τέλος του εξ αναβολής αγώνα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ομάδα μας που έγινε στο ΓΣΠ.

Οι δηλώσεις του προπονητής μας:

«Καλησπέρα. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ελέγχαμε το παιχνίδι. Μετά ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, δεν θα μπω σε αυτή την ανάλυση.

Είναι κρίμα, να καταλάβουμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Προσπαθούμε να διασπάσουμε μια άμυνα, σε 30 δευτερόλεπτα τρώμε γκολ. Είμαστε απαράδεκτοι. Πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει.

Η συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Με μια τελική χάσαμε δύο βαθμούς. Θα πηγαίναμε στο -4 από την 4η θέση, τώρα είμαστε στο -6. Μόνοι μας δώσαμε δικαιώματα, εμείς ευθυνόμαστε και θα αλλάξουν κάποια πράγματα.

Υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, οι προσθήκες θα βοηθήσουν. Καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ, δίκαια πήρε το βαθμό. Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση κάνει τεράστια προσπάθεια. Αυτό πρέπει να γίνει με ομαδική δουλειά, από όλους μας.

Να καταλάβουμε πως υπάρχουν στόχοι, ανθρώποι τρέχουν για αυτή την ομάδα. Σήμερα πετάξαμε δύο βαθμούς. Το ίδιο και με την ΕΝΠ, ισοφαρίσαμε και μετά δεχθήκαμε τέρμα. Για να αλλάξει αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Όχι δεν έχουμε σκοπό να γράψουμε τον Γκολομπάρτ».

Αφήστε μια απάντηση