Όλα καλά; Δεν σας είδαμε προηγουμένως να ασχολείστε!

Ακούμε και διαβάζουμε από χθες για το πέναλτι της ΕΝΠ.

Ωραία, εμείς θα ξεκινήσουμε από το γεγονός πως έσπασε και λίγο η μονοτονία με τις ειδήσεις που αφορούν τον κορονοϊό και είδαμε πάμπολλα άρθρα για κάτι άλλο και πιο συγκεκριμένα για τα «εγκλήματα» του Αναστασίου (VAR) στο γήπεδο μας.

Όμως για να ρωτήσουμε. Τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος μας τα θυμάται κανείς; Αναφέρθηκε κανείς με άρθρα του; Να θυμίσουμε το επιθετικό φάουλ στο 2ο γκολ της ΑΕΛ προ ημερών, ή το πέναλτι στο Φλοριάν που δεν το είδε ποτέ το VAR;

Αν θέλετε μπορούμε να πάμε και πιο πίσω στο ακυρωθέν γκολ του Ακοράν με την Καρμιώτισσα, όμως δεν έχουμε διάθεση να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και να πάμε και άλλο πίσω.

Όλα καλά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο; Καθημερινά βλέπουμε τόσα και τόσα, αλλά αν αφορά κάτι την ομάδα μας (και όχι όταν αδικηθούμε βέβαια) γίνεται ο κακός χαμός. Όπου γυρίσεις και όπου δεις γίνονται αναφορές για τη φάση του πέναλτι κόντρα στην Ένωση.

Καιρός να αντιδράσουμε πιο δυναμικά, γιατί κάποιοι νομίζουν πως η σιωπή ισούται με αδυναμία, και με την ΑΕΚ μας δεν παίζει κανείς!

Εμείς θέλουμε 50-50! Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο! Αν υπάρχει πέναλτι υπέρ μας να δοθεί, αν υπάρχει εναντίον μας και πάλι να δοθεί! Τίμια και καθαρά. Απλά πρέπει να δείχνουμε τις ίδιες ευαισθησίες για όλες τις φάσεις και όχι να ασχολούμαστε με μόνο μια.

Αφήστε μια απάντηση