Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν αλλιώς…

Η ομάδα μας έχασε από την ΕΝΠ με 1-2 για την 19η αγωνιστική.

Πάντως κάποια πράγματα ίσως να μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά, και κάποιες λεπτομέρειες ίσως να μας έφερναν το τρίποντο.

Και ποιες είναι αυτές;

Το γεγονός οτι ο Σωφρόνης Αυγουστή επέλεξε να τελειώσει τον Μόισοφ λιγές μέρες πριν από τον αγώνα, για να έρθει να παρατάξει τον “ποδοσφαιριστη (;)” Έκτορ Τόρες. Τουλάχιστον θα μπορούσε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο, αφού τα πρώτα 45 έκανε μόνο λάθη. Εδώ δεν εξετάζουμαι την ορθότητα της απόφασης για τον Ντάνιελ, αλλά τη χρησιμοποίηση του Έκτορ.

Επίσης από τη στιγμή που ο Ιβάν δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί με την Ένωση, ίσως να ήταν καλύτερα να εκτίσει την ποινή του με τη Δόξα ο Ακοράν. Έλειπαν στο ίδιο ματς οι δύο καλύτεροι επιθετικοί μας και αυτό κόστισε σε αποτελεσματικότητα.

Τέλος, πώς μπορεί να μην γίνεται ποτέ αλλαγή ένας παίκτης που σε κάθε παιχνίδι κάνει μίνιμουμ 10 αβίαστα λάθη; Ο λόγος για τον Χοσέ Ναράνχο που άλλη μια φορά δεν έδωσε τίποτα στο γήπεδο.

Κάποιος θα μας πει ότι κάνουμε τους Μετά Χριστόν προφήτες όμως στο ποδόσφαιρο κάθε λεπτομέρεια μετρά διπλά και τριπλά.

Ο κόουτς Αυγουστή ευθύνεται πιο λίγο από όλους για αυτό που είδαμε με την ΕΝΠ, προσπαθεί με το υλικό που έχει στα χέρια του να φέρει θετικά αποτελέσματα και αυτό μας αρκεί. Για κανένα λόγο δεν μηδενίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει αυτός και οι συνεργάτες του, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε

Όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, να σκεφτούν πως μπορούν να γίνουν καλύτεροι και εμείς εδώ θα είμαστε να καταγράφουμε τις δικές μας απόψεις με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ μας.

Αφήστε μια απάντηση