Άποψη: Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!

Διαβάζοντας την απάντηση της Ε.Ν.Π. μετά το ξεμπρόστιασμα που τους έκανε ο Πρόεδρος μας, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι εκεί στο Παραλίμνι για τα μάτια του κόσμου προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Δεν ντρέπονται να μιλούν περί σεβασμού, όταν μέλος της διοίκησης τους  στο παιχνίδι στην Λάρνακα και στο Παραλίμνι χρησιμοποιούσε άσεμνες εκφράσεις εναντίον του Πρόεδρου μας στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων, είτε από την κερκίδα είτε από τον πάγκο και κανένας δεν μπήκε στον κόπο να τον σταματήσει. Δηλαδή φανταστείτε να μην έπαιζε κοντά τους κιόλας ο άνθρωπος. Μιλούμε για μεγάλο σεβασμό. Κύριοι οι Παραλιμνίτες.

Και υψηλό επίπεδο μιλούμε… Ετερόφωτοι, αντιπτέριση, χαμός λαλώ σας! Ενώ εκεί κάτω η διοίκηση τους είναι δείγμα συνέπειας. Κάθε χρόνο οι ίδιοι. Ρε παιθκιά ποιος είναι Πρόεδρος σας φέτος; Ο Πρόεδρος; Ο Αντιπρόεδρος; Ο Γιαννής ο Κωστής; 6 μήνες ο ένας, 6 μήνες ο άλλος; Εκ περιτροπής για να μην τσακώνεστε; Πολύ δημοκρατικοί εκεί στο Παραλίμνι. Εξού και ο αλεξιπτωτιστής, ου συγνώμη! Επί χρόνια στον χώρο παράγοντας της Ε.Ν.Π όπου η πρώτη  και τελευταία του αναφορά σε αρχεία της Κ.Ο.Κ. συναντιέται ως Πρόεδρος περίπου πριν 1,5 χρόνο. Ονόματα δεν θα αναφέρουμε για να μην μας πιάει και το πόδι μας η επίτροπος του GDPR.

Κύριοι ο Πρόεδρος μας είναι στρατιώτης της ομάδας μας και λάτρης του αθλήματος και ουδέποτε δεν επεδίωξε τίτλους και δημοσιότητα! Το ότι εξισώνετε την απαράδεκτη συμπεριφορά σας με υποτιθέμενη πρόκληση από τον Πρόεδρο μας για τα μάτια του κόσμου, είναι ντροπή και μόνο ντροπή! Από την στιγμή που την αλήθεια την ξέρετε και καλά μάλιστα. Για κακή σας τύχη  το βίντεο του αγώνα είναι ακόμα διαθέσιμο στο διαδίκτυο όπου φαίνεται και ακούγεται ξεκάθαρα ποιος προκάλεσε ποιον, ποιος έβριζε ποιον και ποιος επιτέθηκε σε ποιον.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το άτομο που τα προκάλεσε όλα, σε αρκετούς αγώνες είχε παρόμοια συμπεριφορά και προκάλεσε ένταση. Κατά τα άλλα προκλήθηκε από τον Πρόεδρο. Και για να μην ξεχάσουμε παιδιά Cheers! Μαζί με τα συμπληρώματα και τους ηλεκτρολύτες, Cheers by the way!, δεν ανοίγετε και μια παγωμένη για να ξεδιψάσουμε;

Άτε Cheers!!!

Αφήστε μια απάντηση