Παθογένειες από τα παλιά και τρίτη σερί ήττα

Η Ένωση μας κέρδισε με 2-1 μέσα στην ΑΡΕΝΑ για την 19η αγωνιστική. Μείναμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε με τον Μακρή όμως ο Θεοδώρου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Παρουσιάσαμε παθογένειες από τα παλιά και δεν ήμασταν όσο δημιουργικοί έπρεπε, πετώντας το πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ μας δεν μπήκε καλά στο γήπεδο, η Ένωση αιφνιδίασε με γκολ από στατική φάση και δυστυχώς μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς.

Δεν καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, φάσεις δεν φτιάχναμε και απλά κρατούσαμε τη μπάλα μεταξύ της μεγάλης περιοχής τους και μεσαίας γραμμής. Τι και αν ο κόουτς ζήτησε κινήσεις με και χωρίς τη μπάλα; Αυτό δεν γινόταν και το 0-1 παρέμενε.

Στην πορεία του πρώτου ημιχρόνου καταφέραμε να κάνουμε 2-3 καλές ευκαιρίες αλλά και εκείνες όχι από οργανωμένες προσπάθειες.

Ήταν ένα πρώτο μέρος με μια κακή και άνοστη ΑΕΚ. Επίσης με ένα Τόρες επικίνδυνο να κάνει φάουλ όλη μέρα και εμάς να μαραζώνουμε γιατί δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε φάσεις και να σκοράρουμε.

Πραγματικά κρίμα, βλέπαμε την ομάδα μας να είναι κατώτερη των προσδοκιών και η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν το 0-1.

Μοιραία πήγαμε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ. Μας έκαναν μια τελική και σκόραραν, κάναμε 5 (2 στον στόχο) αλλά τέρμα δεν βάλαμε.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ανεβάσαμε κάπως τον ρυθμό, ήμασταν πιο γρήγοροι στις μεταβιβάσεις μας και αποτέλεσμα αυτού ήταν να ισοφαρίσουμε στο 59’ με τον Μακρή. Όμως αντί να το κρατήσουμε και να βγούμε μπροστά με αξιώσεις για να το γυρίσουμε, έγινε το αντίθετο.

Ήρθε ο Θεοδώρου και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Και άντε μετά να τρέχεις.

Είχαμε δοκάρι, είχαμε πάμπολλες μπαλιές στην περιοχή της Ένωσης όμως το 2-2 δεν γινόταν με καμία δύναμη.

Κάποια άλλα σουτ σταματούσαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα και μπορεί ο Θεοδώρου να μας χάρισε το 1-3 στο 90’ όμως δεν τον τιμώρησε ο κανόνας του ποδοσφαίρου.

Το τελικό σφύριγμα έφερε την ήττα και μαζί την απογοήτευση. Τρίτη διαδοχική αποτυχία μετά τον αγώνα με την Ομόνοια και την ΑΕΛ και μείναμε στάσιμοι στους 29 βαθμούς.

Επόμενη μας αγωνιστική υποχρέωση το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη.

Αφήστε μια απάντηση