Χθες πόσταρε για πόνο ο Μόισοφ, σήμερα ενημερώθηκε από τον Αυγουστή…

Ο Ντάνιελ Μόισοφ με την πιο κάτω ανάρτηση θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο αμυντικός της ομάδας μας χθες έκανε το ποστάρισμα αυτό, και σε ελεύθερη μετάφραση έγραψε ”Όχι δυνατός που προκαλεί πόνο, αλλά που υποφέρει”.

Αναλυτικά:

Σήμερα είχαμε και το δημοσίευμα του Πάνου Λάρκου στο Larnakasports ο οποίος αναφέρει πως ο Μόισοφ ενημερώθηκε από τον κόουτς Αυγουστή ότι είναι εκτός πλάνων.

Δείτε το άρθρο:

”Σύμφωνα με πληροφορίες του LarnakaSports πριν από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε συνάντηση με τον Ντάνιελ Μοϊσόφ όπου τον ενημέρωσε ότι είναι εκτός πλάνων της ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σκοπιανός στόπερ μετά από πέντε χρόνια στην ΑΕΚ, είχε έρθει Ιανουάριο του 2016 και θα αποχωρήσει από την ομάδα της Λάρνακας μετρώντας 98 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέντε γκολ.

Ο 33χρονος στόπερ δεν είναι απίθανο να βρεθεί για τελευταία φορά αύριο (10/1) στην αποστολή του αγώνα με την ΕΝΠ, εκτός αν προτιμηθεί να μην είναι ξανά σε αποστολή.

Ο Αυγουστή φαίνεται να πήρε αυτή την απόφαση βλέποντας ότι οι συχνοί τραυματισμοί του ποδοσφαιριστή δεν του επιτρέπουν να προσφέρει αυτά που μπορεί.

Με την κίνηση αυτή ανοίγει ο δρόμος για την επόμενη κίνηση. Εξετάζονται διάφοροι κεντρικοί αμυντικοί αλλά και παίκτες σε άλλες θέσεις”.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις καθώς απομένουν άλλες 20 περίπου μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και τα πάντα είναι ρευστά.

Αφήστε μια απάντηση