Άποψη: Φίλε ΑΕΚτζή, μόνο αυτό θέλουμε τώρα!

Η φετινή ΑΕΚ έδειξε από πολύ νωρίς τις αδυναμίες της.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί

Η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ ήταν ολοφάνερη. Όσοι έφταιξαν, το πλήρωσαν φεύγοντας από την ομάδα γρήγορα. Η διοικηση πήρε από νωρίς τη σκούπα και για πρώτη φορά επι θητείας της καθάρισε σε μεγάλο βαθμό όσους δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Έπειτα από πολλές ανακατατάξεις, η διοίκηση έριξε τη τελευταία της ζαριά προσλαμβάνοντας τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Και κάπου εκεί όλα άλλαξαν. Είδαμε μια άλλη ΑΕΚ. Μια ΑΕΚ με πάθος, γρήγορους αυτοματισμούς, θέληση, δίψα για νίκη. Όλα αυτά με ομάδες που θεωρητικά είναι πιο αδύνατες από εμάς (Ολυμπιακός, Νέα Σαλαμίνα, Καρμιώτισσα).

Ακολούθησαν δυο ντέρμπι με Ομόνοια και ΑΕΛ στα οποία η ομάδα μας έχασε με 0-3 και 3-1 αντίστοιχα. Η έλλειψη ποιότητας που αναφέραμε πιο πάνω έκανε ξανά την εμφάνιση της, καθώς ήταν αναμενόμενο οτι κόντρα σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους θα αντιμετωπίζαμε κάποια προβλήματα που δυστυχώς δεν μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ενα μήνα. Είναι προβλήματα που προκύπτουν από την αρχή της σεζόν και αφορούν το χτίσιμο της ομάδας.

Φίλε ΑΕΚτζή, η φετινή ΑΕΚ γνωρίζαμε εξ αρχής οτι δεν φτιάχτηκε (δυστυχώς) για πρωταθλητισμό με τις επιλογές που έγιναν. Τα κενά και οι αδυναμίες από τις προσθήκες του Αρνάλ Κόντε, μπορεί να σουλουπώθηκαν κάπως, αλλά δεν παύουν να υφίστανται. Το να ασκήσουμε και πάλι κριτική δεν θα οδηγήσει κάπου. Είναι εξάλλου άδικο για τον Σωφρόνη, καθώς δεν φταίει για τον λάθος προγραμματισμό που έγινε. Όσοι έφταιξαν έφυγαν και το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι στήριξη.

Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εξάλλου είναι γνωστό ότι τίποτα δεν χάθηκε και όσοι φορούν τον Κίμωνα και τον υπηρετούν ΔΕΝ σηκώνουν ΠΟΤΕ λευκή πετσέτα.

Ό,τι ήταν να κάνει η διοίκηση το έκανε. Εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται και να δεχθούμε το ρόστερ της ομάδας μας, με τις ελλείψεις του, τις αδυναμίες του. Δεν παύει όμως να είναι η παντοτινή μας αγάπη η ΑΕΚ, η περηφάνεια μας, η Λάρνακα. Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας μας και να την στηρίξουμε μέχρι τέλους.

Απολογισμό θα κάνουμε τον Μάη. Η διοίκηση έδειξε να αλλάζει έστω και αργά τακτική, και έδειξε πλεον οτι δε διστάζει να πάρει τη σκούπα εκεί και όπου πρέπει.

ΠΑΜΕ ΑΕΚ!

ΥΓ: Με το VAR… όλα καλά.

Αφήστε μια απάντηση