20 λεπτά δεν ήταν αρκετά και μοιραία χάσαμε…

Η ομάδα μας για την 18η αγωνιστική έχασε με 3-1 από την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Προηγηθήκαμε με τον Ακοράν στο 16′, μετά από το γκολ μας δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε και ήρθε η ήττα.

Η ΑΕΚ μας μπήκε δυνατά, στο 4ο λεπτό με τον Ναράνχο χάσαμε μεγάλη φάση αφού ο Ισπανός απέναντι από τον Βοζίνια καθυστέρησε και δεν πλάσαρε, όμως εξαργυρώσαμε την υπεροχή μας με γκολ του Ακοράν στο 16ο λεπτό.

Έγινε η μπαλιά από τον Φερνάντεζ και ο ‘’Άκο’’ με πλασέ δεν αστόχησε κάνοντας έτσι το 0-1 εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.

Στη συνέχεια ο αντίπαλος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, εμείς πιέζαμε ψηλά όμως άλλη ευκαιρία δεν μπορέσαμε να βρούμε. Ευκαιρίες όμως δεν μας έκαναν, εκτός από ένα σουτ του Αντωνίου που απέκρουσε ο Τόνιο.

Όμως την κατοχή δεν την ελέγχαμε και ήρθε δυστυχώς η ισοφάριση στο 36’. Ο Ριέρα έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Μπάμπιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας και κάπως έτσι δεχθήκαμε το τέρμα.

Στο 39’ ο κόουτς Αυγουστή απέσυρε από το γήπεδο τον Σπιρόφσκι και έβαλε στη θέση του τον Χάουγκεν. Αυτή ήταν μια αλλαγή τακτικής και δεν αφορούσε κάποιον τραυματισμό.

Μέχρι το φινάλε των πρώτων 45’ τίποτα δεν άλλαξε και έτσι η λήξη του ημιχρόνου μας βρήκε στο ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΛ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αυγουστή άφησε στα αποδυτήρια τον Αντωνιάδη και έβαλε στη θέση του τον Σούτερντεν, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας μας.

Όμως δεν βελτιωθήκαμε καθόλου, παρά το ότι άλλαξε και ο σχηματισμός σε 4-2-3-1, δώσαμε χώρο και δικαιώματα κάτι που έφερε και το 2-1 στο 59’. Ο Τόνιο έκανε την έξοδο, ο Αντωνίου πλάσαρε όμως στην επαναφορά ο Ντανίλο παραβίασε την εστία μας. Σε αυτή τη φάση υπήρχε επιθετικό φάουλ όμως διαιτητής και VAR δεν είδαν τίποτα!

Και μέσα σε όλα αντί να συνέλθουμε και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μπάλα, να παίξουμε ορθολογικά και να ισοφαρίσουμε ήρθε το 3-1 στο 62’ από τον Μπάμπιτς.

Αμυντικά δεχθήκαμε για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι τρία γκολ, δημιουργικά αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15λεπτο δεν κάναμε κάτι και ήμασταν αποκομμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Ούτε και μετά το 3-1 αντιδράσαμε, δείχναμε να θέλουμε και να μη μπορούμε και μοιραία απλά περιμέναμε το τελικό σφύριγμα.

Και σαν κερασάκι στη τούρτα ήρθε και το εις βάρος μας πέναλτι, με το VAR να θυμάται να ξυπνήσει και να δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΛ για να κάνει το 4-1 στις καθυστερήσεις. Ο Μαέ σημάδεψε το δοκάρι όμως και το 3-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Παίξαμε για 20 λεπτά και σαφώς δεν ήταν αρκετά, με αποτέλεσμα να χάσουμε στο τέλος. Κρίμα γιατί αντί να κτίσουμε στο προβάδισμα μας κάναμε ακριβώς το αντίθετο.

Η ομάδα μας έμεινε στους 29 βαθμούς μετά από την αποψινή ήττα στο Τσίρειο και πλέον τώρα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στην ΕΝΠ στην ΑΡΕΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση