Ξεκάθαρος ο Σωφρόνης: «Ξέρουμε ότι…»

Ο προπονητής μας, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε σε δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ αλλά και του ματς κόντρα στην ΕΝΠ.

Η ιστοσελίδα μας σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις του κόουτς, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως ο στόχος μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά:

«Καλό απόγευμα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΛ στη Λεμεσό αύριο. Ξέρουμε ότι ο στόχος είναι η νίκη όπως πάντα. Θα προσπαθήσουμε για το τρίποντο. Πιστεύουμε στις δικές μας δυνατότητες και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος στην έδρα του έχει το απόλυτο όμως πρέπει να δούμε τη δική μας ομάδα.

Είναι παιχνίδι ντέρμπι και το παραμικρό λάθος το πληρώνεις ακριβά. Και σε αυτό το ματς πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

«Ο Τρισκόφσκι είχε κάποια θέματα και πέρασε από γενικές εξετάσεις. Είναι καλά στην υγεία του. Είναι εκτός με την ΑΕΛ, όμως υπάρχουν αρκετοί παίκτες και όλοι μαζί σαν σύνολο θα πάμε στη Λεμεσό με την καλύτερη ψυχολογία για το τρίποντο».

«Όπως βλέπουμε και η πιο καυτή έδρα ήταν η ΑΡΕΝΑ και χωρίς κόσμο δεν υπάρχουν έδρες, έτσι και στη Λεμεσό το Τσίρειο θα είναι βουβό, όπως και το ΑΡΕΝΑ με την Ομόνοια. Πάμε για τη νίκη. Εκτός ο Τρισκόφσκι, θα δούμε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν την ομάδα στο παιχνίδι».

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά από εδώ και πέρα, μη ξεχνάμε πως τελειώνει ο δεύτερος γύρος και έχουμε τα πλέι οφφ. Κάθε ματς είναι τρεις βαθμοί και ο κερδισμένος στα ντέρμπι είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση από τον αντίπαλο. Για αυτό είναι παιχνίδια έξι βαθμών αυτά».

«Υπήρχε προβληματισμός μετά την ήττα, όπως παραδέχθηκε και ο συνάδελφος προπονητής ήταν άδικο για εμάς. Κάναμε αρκετές τελικές και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Με τρεις τελικές το καθάρισε ο αντίπαλος. Αυτά που έπρεπε να κάνουμε τα κάναμε στα αποδυτήρια. Πρέπει να βελτιώνεσαι από τα λάθη σου. Από τις ήττες πρέπει να πάρεις τα θετικά και τα αρνητικά και να τα μιλήσεις με τους παίκτες».

«Δεν νομίζω ότι έφταιξε το πλάνο και το σύστημα με την Ομόνοια, πρέπει να προσέξουμε τα ατομικά λάθη. Λάθη θα γίνουν, απλά αυτή που θα κάνει τα πιο λίγα θα κερδίσει».

Το Live Streaming:

Αφήστε μια απάντηση