Αυγουστή για Ομόνοια: «Πρέπει να είμαστε…» (vid)

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε σε διάσκεψη τύπου ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Η ιστοσελίδα μας σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις του προπονητή μας, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για νίκη και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο.

Οι τοποθετήσεις του Σωφρόνη:

«Καλή χρονιά σε όλους. Έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια καλή ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και ο στόχος σε όλα τα ματς είναι οι νίκες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο και τα λάθη στοιχίζουν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε κάποιες επιστροφές, όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

«Σίγουρα οι αποφάσεις για τον σχηματισμό είναι του προπονητή και ο ένας προπονητής θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Ο Σούτερντεν θα είναι εκτός, ο Χάουγκεν θα είναι μαζί μας. Θα δούμε και σήμερα την κατάσταση του Τρουγιόλς και αν μπορεί να μας ακολουθήσει. Πέρασε δύσκολα».

«Μέχρι το τέλος προσπαθούμε για τη νίκη, δυσκολευτήκαμε με την Καρμιώτισσα και ο τρόπος που κερδίσαμε δείχνει πόσο το θέλαμε. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100% για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Υπάρχει καλό ρόστερ στην ομάδα».

«Ξέρω καλά πόση δυναμική δίνει στην ομάδα μια γεμάτη ΑΡΕΝΑ. Όμως αυτά είναι τα δεδομένα και έτσι θα πάμε στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Από τη στιγμή που έχουμε την ίδια θέση με τον αντίπαλο είναι σημαντικό γιατί θα κάνει τη διαφορά ο νικητής. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια, είναι 6 βαθμών. Όταν δεν χάσεις ούτε ο αντίπαλος κερδίζει. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να μας παίξουν στην κόντρα, είναι καλή η Ομόνοια όπως και εμείς όμως».

«Μεταγραφές είναι όλοι όσοι είναι στην ΑΕΚ. Είναι κρίμα να τους αδικούμε. Πήραμε κάποιες αποφάσεις, η διοίκηση κατάφερε να φέρει τους παίκτες που θέλαμε και σύντομα θα είναι και οι δύο μαζί μας στα παιχνίδια. Υπάρχουν παίκτες που έδειξαν πως αξίζουν να είναι στην ομάδα και βγάζουν καλό πρόσωπο. Να κρατήσουμε το ομαδικό πνεύμα που δείχνουν».

«Στα ντέρμπι όταν χαλαρώσεις έστω και για λίγο θα σε τιμωρήσουν. Πιστεύω στον εαυτό μου και στην ομάδα. Ήρθα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν στην ΑΕΚ. Μαζί με τους παίκτες θα συνεχίσουμε για να μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στη φετινή χρονιά».

Το Live Streaming:

Αφήστε μια απάντηση