Μίλησε για τα αγωνιστικά δεδομένα, τις μεταγραφές και όχι μόνο

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ομόνοια: «Προσελκύει περισσότερο ενδιαφέρον γιατί είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα πως και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ομάδες με λίγο πολύ με τους ίδιους στόχους. Δεν παρασυρόμαστε, δεν υπερενθουσιαζόμαστε, εστιάζουμε στη δική μας ομάδας, να παρουσιάσουμε καλή εικόνα για να πάρουμε τη νίκη. Όταν κερδίζεις ανεβαίνει ο ενθουσιασμός, δε θεωρούμε ότι γίναμε υπερομάδα με τις συνεχόμενες νίκες, όμως και πριν με τις απώλειες δεν θεωρούσαμε ότι έχουμε ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Οι παίκτες πήραν χρόνο ξεκούρασης για ένα τετραήμερο και επιστρέφουμε στη δράση την Κυριακή με στόχο τη νίκη μέσα στην Αρένα. Είχαμε ένα πρόγραμμα αρκετά απαιτητικό το προηγούμενο διάστημα, το βγάλαμε με επιτυχία, είχαμε απώλειες μόνο με τη Πάφο. Όλες οι ομάδες έχουν δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, είναι για όποιαν αντέξει».

Για τα αγωνιστικά: «Αρκετά θετικά τα δεδομένα. Έχουμε φυσικά και άλλες προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι, όμως τα δεδομένα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά γιατί δεν έχουμε προβλήματα. Μένει να δούμε εάν θα επιστρέψει και ο Τρουγιόλ για να δούμε εάν θα πάμε με όλες τις επιλογές»

Για τους νεοαποκτηθέντες: «Έχουν ολοκληρωθεί οι μετεγγραφές. Ο Χάουγκεν άρχισε ήδη προπονήσεις, ο Σούντερντεν κάνει ατομικό και θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες. Θα δούμε την Παρασκευή εάν θα προλάβουμε να τους εγγράψουμε για να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή».

Για μετεγγραφές: «Προ το παρών μένουμε με αυτές τις δύο, όμως έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα μήνα. Με τα μαζεμένα παιχνίδια και το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα δεν ξέρω τι ανάγκες θα προκύψουν. Κάναμε μετεγγραφές εκεί που η τεχνική ηγεσία θεωρούσε ότι η ομάδα είχε ανάγκη για ενίσχυση, όμως για τις άλλες δύο που δικαιούμαστε θα δούμε στην πορεία. Οι Γκολομπάρντ και Κάσες είναι εκτός πλάνων, θα δούμε πως θα τα βρούμε μαζί τους».

Για το Αρένα: «Τα έργα προχωρούν κανονικά, τελειώνουν οι χώροι και ακολούθως θα τοποθετηθεί και το στέγαστρο. Ελπίζουμε ότι όταν τελειώσουμε τις διαδικασίες, θα μπορεί να το χαρεί και ο κόσμος».

Αφήστε μια απάντηση