Σημαντικές αγωνιστικές πληροφορίες για τον Schouterden από άνθρωπο που τον ξέρει καλά!

Ο δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της Έουπεν Florian Holsbeek μίλησε στην οπαδική σελίδα της ομάδας μας ΑΕΚ 1994 για τον Βέλγο Nils Schouterden ο οποίος αποτελεί το δεύτερο μας χειμερινό απόκτημα.

Δείτε αναλυτικά το αυτούσιο δημοσίευμα:

Ο δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της Έουπεν Florian Holsbeek, ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει άριστα από πρώτο χέρι το τελευταίο μας μεταγραφικό απόκτημα  σκιαγραφεί αποκλειστικά στο AEK1994 το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, τον Βέλγο αριστερό ακραίο μπακ χαφ Nils Schouterden. 

Οπώς μας ανέφερε χαρακτηριστικά, σε ερώτηση για τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του τελευταίου μεταγραφικού μας αποκτήματος:
  “Ο Νιλς είναι ένας ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα. Δεν θα αποφύγει να βάλει το πόδι του στη φωτιά, βγαίνει νικητής στις περισσότερες μονομαχίες παρ’ όλο που δεν είναι τόσο ψηλός και σωματώδης. Είναι πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής. Γενικά πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος μάλιστα αρκετές φορές ανοίγει συζητήσεις και με τους διαιτητές”.

Σε ερώτηση μας για το ποιά είναι η θέση που του ταιριάζει καλύτερα, μας απάντησε: “Όταν ήταν στα αρχικά στάδια της καριέρας του, ξεκίνησε σαν ακραίος επιθετικός αλλά σήμερα πλέον εξελίχθηκε καλύτερα σε θέση ακραίου μπακ. Στην ΕΟΥΠΕΝ τα τελευταία παιχνίδια αγωνιζόταν μόνος του ολόκληρη την γραμμή στο σχήμα 3-5-2. Παραμένει ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής επειδή συμπεριφέρεται άκρως επαγγελματικά και δουλεύει πάρα πολύ στην προπόνηση”.

Σε διευκρινιστική ερώτηση κατα πόσο είναι παίχτης που αποδίδει εξίσου καλά ως ακραίος επιθετικός σε σχήμα 4-3-3, μας απάντησε: “Αν η ομάδα παίζει στην κόντρα επίθεση ο Νιλς μπορεί να παίξει ναι. Σε παιχνίδι κατοχής της μπάλας ίσως όχι τόσο ως winger λόγω του ότι έχει μεν την ταχύτητα αλλά όχι τόσο την επιτάχυνση και την ντρίμπλα.” 

Τέλος, ρωτήσαμε ποιό είναι το πιο δυνατό σημείο αλλά και αδύνατο σημείο του Nils Schouterden. Ο Βέλγος δημοσιογράφος ήταν ξεκάθαρος: “Έχει εξαιρετική σέντρα! Επίσης έχει δυνατό πόδι παρ’ όλο που δεν κάνει πολλά σουτ.  Είναι παίχτης που μοχθεί στο γήπεδο, παλεύει κάθε μπαλιά και έχει νοοτροπία νικητή. Ακόμη και χωρίς να έχει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο συμπεριφέρεται σαν ένας πραγματικός αρχηγός, ηγέτης μέσα στο γήπεδο καθοδηγώντας τους συμπαίκτες του. Όσον αφορά ένα μειονέκτημα του, δέχεται εύκολα κίτρινες κάρτες. Πάνω απ’ όλα όμως είναι ένας παίχτης καθολικά αποδεχτός, πολύ φιλικός και καλός χαρακτήρας. Παράδειγμα αυτού, όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του, επικοινώνησε με εμάς τους δημοσιογράφους για να μας ευχαριστήσει για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια”.

Θα θέλαμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον Βέλγο δημοσιογράφο Florian Holsbeek για την άμεση ανταπόκριση και προθυμία να μας αναλύσει στο ΑΕΚ1994 τον Nils Schouterden.

Αφήστε μια απάντηση