Άποψη: Το πνεύμα του Σωφρόνη…

Η ομάδα μας επί εποχής Σωφρόνη Αυγουστή βλέπει νίκες, πάθος, διάθεση.

Αρθρογραφεί ο Περήφανος Κίμωνας…

Είδα ξανά και ξανά που λέτε το γκολ που βάλαμε με την Καρμιώτισσα, πως το πανηγυρίσαμε και τι ειπώθηκε μετά από τους πρωταγωνιστές. Και ξέρετε τι κατάλαβα για άλλη μια φορά;

Πως το πνεύμα του ‘’κάττου’’ πέρασε στους παίκτες. Πραγματικοί πολεμιστές, αρνούνται να παραδοθούν και δεν θέλουν να χάσουν. Την απεχθάνονται βρε παιδί μου.

Το γκολ στο 89’ με την Καρμιώτισσα είναι αποτέλεσμα της νοοτροπίας αυτού του προπονητή που αναγέννησε τον Φλοριάν, τον Φερνάντεζ και μια ολόκληρη ομάδα.

Τα παραδείγματα πολλά σε αυτή τη σύντομη χρονική περίοδο που είναι στο τιμόνι της μεγάλης μας αγάπης ο Κύπριος τεχνικός, με πιο κλασσικό το πρόσφατο παιχνίδι που κερδίσαμε στην ΑΡΕΝΑ μας.

Πάθος, 7 επιθετικούς, χωρίς χαφ γιατί πολύ απλά δεν μας κάνει ο ένας πόντος βρε φίλε. Θέλουμε τρεις γιατί οι μεγάλες ομάδες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην κερδίσουν ένα τέτοιο αγώνα.

Εν ολίγοις κατά τη δική μου άποψη το πνεύμα, η νοοτροπία και η φιλοσοφία του Σωφρόνη έχει περάσει, ενώ παράλληλα περιμένουμε και τους νέους παίκτες να ενσωματωθούν για να βοηθήσουν.

Μόνο ΑΕΚ!

Αφήστε μια απάντηση