Σαν σήμερα: Εικόνες και στιγμές συγκίνησης για τον παικταρά Φαν Ντάικ! (Δηλώσεις)

22 Δεκεμβρίου 2013.

Μια ημερομηνία σταθμός για τον Γκρέγκορ Φαν Ντάικ και την ομάδα μας καθώς εκείνη τη μέρα ο Ολλανδός πραγματοποίησε τη τελευταία του εμφάνιση με τον τιμημένο Κίμωνα στο στήθος.

Δείτε και αυτό: Αφιέρωμα: Γκρέγκορ Φαν Ντάικ, ένα αναντικατάστατο εργαλείο! (pics+vids)

Ήταν ένα παιχνίδι στο ΓΣΖ με αντίπαλο την ΑΕΚ Κουκλιών και εκεί ήταν που είπε το ποδοσφαιρικό του αντίο στα γήπεδα μας αυτός ο παικταράς.

75 συμμετοχές, 11 γκολ και τρεις χρονιές γεμάτες συναισθήματα, χαρές, λύπες και περηφάνεια.

Άλλωστε ποιος να ξεχάσει πως ο Φαν Ντάικ είναι ο άνθρωπος που με δύο δικά του γκολ στον επαναληπτικό με τη Ρόζενμποργκ μας έστειλε στους ομίλους του Γιουρόπα για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Πριν το παιχνίδι τον υποδέχθηκαν με ξεχωριστό τρόπο, ο Καταλά του έδωσε τιμητική πλακέτα και στο 84’ της αναμέτρησης έγινε αλλαγή για να αποθεωθεί από αυτούς που ήταν παρών στο ΓΣΖ.

Σε ευχαριστούμε για όλα παικταρά!

Θυμηθείτε τι είπε ο Γκρέγκορ μετά το τέλος του ματς:

«Είναι δύσκολη στιγμή. Είχαμε όμορφες στιγμές με κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκλήρωσα με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι απίστευτοι οι οπαδοί μας. Έχω μεγάλη εκτίμηση και αγάπη προς αυτούς, στους συμπαίκτες μου και σε όλους στην ομάδα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Είναι στην καρδιά μου».

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα με τα Κούκλια:

Αφήστε μια απάντηση