Άποψη: Εσύ ξέρεις «κάττο» μου!

Οι μεταγραφές Ιανουαρίου είναι κοντά μιας και σε λίγες μέρες ανοίγει το σχετικό παράθυρο.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Ονόματα ακούσαμε, ακούμε και θα ακούσουμε. Ό,τι και να γίνει, όποιοι και να έρθουν εγώ ένα έχω να πω στον προπονητή μας. «Κάττο» μου εσύ ξέρεις ποιους πρέπει να φέρεις, ποιοι ταιριάζουν με την (επιτυχημένη μέχρι τώρα) φιλοσοφία σου και ποιοι θα μας πάρουν ένα βήμα πιο πάνω.

Άλλωστε ο κόουτς είναι ο πρώτος που βάζει στοίχημα με τον ίδιο του τον εαυτό σε ό,τι κάνει και θέλει να τα πηγαίνει καλά.

Σαφώς και έχω τη δική μου ταπεινή γνώμη ως προς το που θέλουμε ενίσχυση, ό,τι και να πιστεύει ο καθένας είναι σεβαστό, όμως το ζητούμενο ένα είναι. Να στηρίξουμε τον Αυγουστή και να τον αφήσουμε να χτίσει το ρόστερ μας όπως αυτός ξέρει.

Άρα η δική μου άποψη που θέλω να μεταφέρω μέσα από την αρθρογραφία αυτή είναι η εξής. Πίστωση χρόνου στα νέα αποκτήματα (βέβαια μιλάμε για εύλογο χρονικό διάστημα, ούτε για 1 παιχνίδι αλλά ούτε και για 10), έμπρακτη στήριξη σε όσους αποτελούν το οικοδόμημα μας και τα καλύτερα θα έρθουν.

Η αισιοδοξία μας να είναι μετρημένη, σεμνά και κάτω το κεφάλι με μοναδικό γνώμονα τη σκληρή δουλειά που θα μας βοηθήσει να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Πάμε ΑΕΚ, η ισχύς εν τη ενώσει!

Αφήστε μια απάντηση