«Σκοπός μας είναι να τηρούνται τα πρωτόκολλα, έχουμε αποφασίσει…»

O εκπρόσωπος της ομάδας μας στην ΚΟΠ, Ευάγγελος Μούσκος, παραχώρησε δηλώσεις στο Μεσημβρινό Δελτίο ειδήσεων του Digital TV.

Αναλυτικά τι είπε στον Αντρέα Βεντούρη:

“Το ΑΠΟΕΛ έστειλε επιστολή στην ΚΟΠ και παρακάλεσε όπως αναβληθούν όλοι οι αγώνες του μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ουσιαστικά το ΑΠΟΕΛ ήθελε να αναβληθούν οι επόμενοι αγώνες, ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και Καρμιώτισσα-ΑΠΟΕΛ. Εμείς σαν Oμοσπονδία βλέποντας ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι σε ανησυχητικά επίπεδα και γνωρίζοντας την προηγούμενη μας απόφαση για τα παιχνίδια της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού όπου αναγκάστηκαν να παραταχθούν με τα δεύτερα τους. Πρωταρχικός μας στόχος από την αρχή είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μας. Σκοπός μας είναι να τηρούνται τα πρωτόκολλα. Την ίδια ώρα όμως είναι γεγονός πως θα αδικούνται κάποια σωματεία που τους χτυπά ο κορωνοϊός. Εχουμε αποφασίσει σήμερα και ευαισθητοποιημένοι με την κατάσταση, όπως προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές που θα μας βοηθήσουν στην βελτίωση του πρωτοκόλλου ώστε να μην υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα και να διασφαλίσουμε πως θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μας”.

“Μας δίνει την δυνατότητα να επιμηκύνουμε το πρωτάθλημα και για τον μήνα Μαϊο μετά την τελευταία εξέλιξη με την ακύρωση του EURO K-17. Δεν θα υπάρχει βεβαρημένο πρόγραμμα για τα Σωματεία μας. Θα υπάρξει συνάντηση της ηγεσίας με τα Σωματεία για να δούμε αν θα επιμηκύνουμε το πρωτάθλημα ή αν θα παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο”.

Αφήστε μια απάντηση