Όλα όσα είπε ο Κλήμης Αλεξάνδρου!

Ο πιστός οπαδός της ομάδας μας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κλήμης Αλεξάνδρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Monday της Digital Tree.

Τα όλα όσα ανάφερε στην σημερινή εκπομπή:

«Όλα αρχίσανε τυχαία, 2-3 φίλοι είπαμε να την ακολουθούμε στην Ευρώπη. Οι 3 έγιναν 5 και οι 5 έγιναν 20. Προσπαθούμε να το έχουμε σαν θεσμό, να υποστηρίζουμε την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είμαστε από τους πιο πιστούς και θέλουμε να παρασύρουμε και άλλους μαζί μας. Ειδικά τα μικρά παιδιά. Ήταν όνειρο μου να είμαι μέσα στον κόσμο και να δω πως οι παίκτες επηρεάζουν τον κόσμο και τη ζωή τους. Ζω το κάθε ματς όπως μου βγαίνει, δεν έχω πρόβλημα τι θα πουν για εμένα. Πάω και συμπεριφέρομαι σαν σωστός οπαδός. Πολύ λίγοι μπορούν να εκφραστούν όπως θέλουν. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα και να είσαι εκεί στις λύπες και τις χαρές.

Θα πιάσουμε πρωτάθλημα και το θέλουμε. Ευτυχώς δεν μας υπολογίζει κανένας και αυτό είναι καλό. Είδαμε μια ομάδα που τις πρώτες 10 αγωνιστικές, παίζαμε το χειρότερο ποδόσφαιρο. Με μια ομάδα πλέον διαφορετική είμαστε εκεί που είναι όλοι.

Βρήκαμε κάτι καλύτερο από μάγο. Άλλαξε την ομάδα και κέρδισε το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές, είναι σημαντικό αυτό. Από το πρώτο παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει τους πάντες. Μιλάμε για ένα προπονητή που έχει καιρό να έρθει κάποιος στην ΑΕΚ που να κάνει πρωταθλητισμό. Για εμένα στον Απόλλωνα ήταν πετυχημένος, είμαστε τυχεροί γιατί ωρίμασε περισσότερο και ίσως να καταφέρει κάτι παραπάνω στην ΑΕΚ και το ελπίζουμε.

Νούμερο ένα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Τρισκόφσκι. Δεύτερος ο Ακοράν και τρίτο όποιο και να πω θα αδικήσω. Αυτή τη στιγμή θα βάλω τον Μικέλ».

Αφήστε μια απάντηση