Μίλησε για τον Ακοράν, τον ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο!

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα και το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Για την επίδοση και το γκολ του Ακοράν σχολίασε: « Eίναι παίκτης που δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια , η προσφορά του είναι μεγάλη και τα προηγούμενα χρόνια ακόμη και σε αυτή την ηλικία που για μένα οι ηλικίες δεν παίζουν ρόλο αλλά το τι δείχνεις μέσα στο γήπεδο είναι που μετράει. Ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι. Από την παλιά φουρνιά, είναι από τους παίκτες που ήρθαν και έμειναν, ουσιαστικά είναι ο τελευταίος που απέμεινε ο Ακοράν. Είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη εμπειρία και δείχνει το τελευταίο διάστημα πολύ καλό πρόσωπο».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: « Συνολικά η ομάδα είχε καλό πρόσωπο. Στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε τον αντίπαλο στα καρέ του είχαμε εξαιρετικό ρυθμό. Και ο Ακοράν ήταν πολύ καλός αλλά και οι υπόλοιποι φυσικά».

Για τον ρυθμό που έπεσε: « Ήταν φυσιολογικό να γίνει είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Είχαμε ευκαιρίες και παρόλο που δεν ερχόταν το γκολ η ομάδα δεν πανικοβλήθηκε αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς. Ήρθε το γκολ με ψυχραιμία και ακολούθως έγινε σωστή διαχείριση του υπέρ μας σκορ και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Στους αντιπάλους μας δεν δίνουμε το δικαίωμα να μας απειλήσουν ιδιαίτερα και αυτό είναι πολύ καλό. Γενικότερα η ανασταλτική λειτουργία μας είναι πολύ καλή δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ, διαθέτουμε ποιότητα και πάνω σε αυτό θέλουμε να χτίσουμε».

Για το επόμενο ματς με ΑΠΟΕΛ: «Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι στην αναμονή. Πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα με την πανδημία και μακάρι να έχουμε καλύτερη εικόνα και καλά νέα τα επόμενα 24ωρα».

Για το αν θα πρέπει να αλλάξει το πρωτόκολλο της ΚΟΠ και να αναβάλλεται ο αγώνας όταν μία ομάδα έχει περισσότερα από 4 κρούσματα: «Αναμένουμε τις επίσημες αποφάσεις. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι χωρίς να ξέρουμε αν θα γίνει όπως σωστά δήλωσε χθες ο Σοφρώνης Αυγουστή και συμφωνούμε απόλυτα».

Για τα αγωνιστικά: « Δεν φάνηκαν οι απουσίες μας, στα θετικά η επιστροφή του Τρισκόφσκι. Η ψυχολογία του είναι πολύ καλή και είναι διψασμένος για να αγωνιστεί και να βοηθήσει. Χρειάζεται μερικές ακόμη προπονήσεις για να επανέλθει αγωνιστικά σε φουλ ρυθμό».

Αφήστε μια απάντηση