Δημοσίευμα για Ακοράν και αποκαλύψεις για τις προπονήσεις!

Ο Ανδρέας Βεντούρης με άρθρο του στην ιστοσελίδα balla.com.cy αναφέρει πως ο Ακοράν δεν έκανε προπόνηση ούτε την Πέμπτη, αλλά ούτε την Παρασκευή την προηγούμενη εβδομάδα.

Ακολούθησε ένα μικρό μέρος της προπόνησης του Σαββάτου ο Ισπανός παικταράς και σκόραρε το μοναδικό γκολ μας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

“Έχουν γραφτεί τόσα και τόσα για τον Ακοράν και δικαίως. Μιλάμε για μία τρομερή περίπτωση ποδοσφαιριστή, που τον βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο κι αναρωτιέσαι αν είναι αλήθεια πως στις 31 Ιανουαρίου κλείνει τα 38 του χρόνια και θα βαδίζει προς το 39ο!

Ο Ισπανός έκανε για άλλη μία φορά τη διαφορά, δίνοντας στην ΑΕΚ με δικό του γκολ την πολύτιμη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας. Στην δική του περίπτωση, ουδείς μιλάει για την ηλικία του. Η μόνιμη σχεδόν κουβέντα στα χείλη του κόσμου της ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια, δεν τον αγγίζει με τίποτα. Είναι, πλέον, διαφορετικά τα δεδομένα. Άλλο ένας παίκτης στα 38 του κι άλλοι να διαθέτεις μαζεμένους 33+. Έχει διαφορά.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει πολύ καλά τι… όπλο διαθέτει στα χέρια του και το διαχειρίζεται με τον σωστό τρόπο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο «Άκο» δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη ούτε την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο ακολούθησε ένα μικρό μέρος της προπόνησης.

Ο κόουτς θέλει με αυτόν τον τρόπο αφενός να του διατηρήσει τη φρεσκάδα του, αφετέρου να αποφύγει το ρίσκο τραυματισμού. Ουσιαστικά λοιπόν, χωρίς προπόνηση, αφού την Τετάρτη έγινε το ματς με την Πάφο, ο Ακοράν μπήκε την Κυριακή κι έκανε… όσα έκανε. Πού να ‘κανε δηλαδή και προπόνηση ο άνθρωπος…”.

Αφήστε μια απάντηση