Αρθρογραφία: Το «άστρο» που ονομάζεται Ιωάννης Γιανναράς!

Η καλαθοσφαιρική ιστοσελίδα triponta.com.cy και συγκεκριμένα ο αρθρογράφος Νίκος Βαγγέλης κάνει μία αρθρογραφία με φόντο τον Κύπριο παίκτη της ΑΕΚ μας, Ιωάννη Γιανναρά.

Στο άρθρο αυτό αναφέρει πως ο νεαρός μπορεί να αφήσει εποχή στην ΑΕΚ μας αλλά και στην Εθνική Κύπρου.

Δείτε την αρθρογραφία:

Λένε πως το μήλο πέφτει κάτω απ’ τη μηλιά και ο υπογράφων έχει αναφερθεί πολλάκις την τελευταία πενταετία στο… άστρο του Γιάννη Γιανναρά. Του γιου του πρώην Ομοσπονδιακού προπονητή, Παναγιώτη Γιανναρά, ο οποίος εντυπωσίασε στις αναπτυξιακές ηλικίες στην Ελλάδα με τη “βαριά” φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ έφτασε στο σημείο να παίξει με ενεργό ρόλο στην Α1 και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα από την καθοδήγηση του νυν προπονητή του Απόλλωνα, Φώτη Τακιανού. Μετά από μια εξαιρετικά παραγωγική διετία στον ΑΠΟΕΛ, ο Ελληνοκύπριος γκαρντ αποτέλεσε μήλον της έριδος το περασμένο καλοκαίρι, όντας στο στόχαστρο αρκετών ομάδων με την Πετρολίνα ΑΕΚ να εξασφαλίζει τελικά την πολυπόθητη υπογραφή του. Λίγους μήνες μετά η διοίκηση Σελλά δεν μπορεί παρά να νιώθει περήφανη για την κίνηση αυτή.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έκανε προσωπικές ενέργειες για να πείσει τον νεαρό άσσο να μετακομίσει στο Κίτιον και τον αξιοποιεί ιδανικά, προσφέροντάς του κομβικό ρόλο στα πλάνα του. Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ο απόλυτος MVP στον θρίαμβο της ομάδας της Λάρνακας έχοντας 18 πόντους με 7/13 σουτ εντός πεδιάς και 6 ασίστ, ξεδιπλώνοντας τις ηγετικές του αρετές και το πολύπλευρο παιχνίδι του.

Ο Πιστόλας τον περνάει σταδιακά σε άλλο επίπεδο. Ο χρόνος συμμετοχής του έχει ανέβει στα 28 λεπτά ανά αγώνα και οι μέσοι όροι του έχουν εκτοξευτεί με το σκοράρισμά του να είναι διπλάσιο (10.1 πόντοι από 5.6) και τη δημιουργία του τριπλάσια (3.1 ασίστ από 1). Αυτό ήταν και το στοίχημα. Να μην είναι απλά ένας εξαιρετικός εκτελεστής ημέρας, αλλά να ηγείται σε σταθερή βάση στην επίθεση, αλλά και να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του. Εξάλλου, η ικανότητά του στην πάσα είναι εξαιρετική και όσο ωριμάζει θα περνάει σε άλλο επίπεδο.

ΥΓ: Ο Γιανναράς είναι μέρος της ανανέωσης του Λίνου Γαβριήλ στην Εθνική Ομάδα. Κλήθηκε από πολλή νεαρή ηλικία και σταδιακά μπαίνει παραπάνω στα… βαθιά. Εξάλλου, έχει πλούσιο ταλέντο, αλλά και προσωπικότητα, σπάνιο προσόν για παιδιά τόσο πρώιμης ηλικίας.

ΥΓ2: Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν καν γίνει καλά-καλά 14 ετών είχε κάνει ντεμπούτο στην αντρική ομάδα του Κεραυνού, επιδεικνύοντας αγωνιστικό θράσος και έγινε ο νεαρότερος παίκτης που σκόραρε στην Α Κατηγορία ανδρών.

Αφήστε μια απάντηση