Μεταγραφικό: Γράφουν για ενδιαφέρον της ομάδας μας, τι ισχύει!

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Goal αναφέρει πως η ομάδα μας, αλλά και η ΑΕΛ, ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Αλεξάντερ Πάντιτς της Δόξας.

Ψάχνοντας το όλο θέμα και εμείς από την πλευρά μας, μάθαμε πως όντως η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Σέρβο δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό.

Ο 28χρονος παίκτης διατηρεί συμβόλαιο με τη Δόξα μέχρι το τέλος του χρόνου (της σεζόν δηλαδή) και έτσι αν θέλουμε να τον αποκτήσουμε τον Ιανουάριο θα πρέπει να πληρώσουμε ένα ποσό στην ομάδα του, αλλιώς αν δεν πάει κάπου αλλού θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αγωνιστικά, ο ίδιος ξεπέρασε κάποια προβλήματα που είχε (τραυματισμός και κορονοϊός) και πλέον έγινε βασικό γρανάζι στη μηχανή της Δόξας. Μετρά 9 συμμετοχές μέχρι στιγμής.

Ο ίδιος παλαιότερα είχε φορέσει και τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, ενώ είναι 28 ετών, μια ηλικία πολύ καλή. Έχει ύψος 1,88 και είναι διεθνής με τις μικρότερες Εθνικές της Σερβίας.

Έτσι σύντομα αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος, με την ΑΕΚ μας να προσπαθεί να τον αποκτήσει, ενώ στη ”μάχη” είναι και η ΑΕΛ.

Δείτε εδώ το βιογραφικό του:

Αφήστε μια απάντηση