Αυγουστή: “Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες”

Ο προπονητής μας, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε σε διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Το παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο ”Δασάκι” στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ιστοσελίδα μας σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις του κόουτς.

Οι τοποθετήσεις του Αυγουστή:

“Καλημέρα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς. Ξέρουμε πως αυτός ο αντίπαλος είναι καλός. Είναι εκτός ο Νάντο, ο Πλάνας και ο Χέιτλι με κάρτες. Είναι και ο παίκτης με τον κορονοϊό. Θέλουμε πολύ το τρίποντο, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο κάθε κόουτς βάζει τη φιλοσοφία του. Έχουμε στόχο να παίζουμε καλά, να ικανοποιούμαι τον κόσμο μας. Τις χιλιάδες κόσμου μας. Μου αρέσει να πιέζω ψηλά. Αν χρειαστεί θα πιέσουμε, αν χρειαστεί κάτι άλλο θα το κάνουμε”.

“Δεν βάζω χρονοδιαγράμματα. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες, έχουν μπλοκάρει από τις αλλαγές. Πρέπει να τους δώσουμε σωστές οδηγίες και να τους απελευθερώσουμε γιατί είναι καλοί παίκτες. Πρέπει να βελτιωνόμαστε και να βάζουμε ψηλά τον πήχη. Θέλουμε ένα δυνατό σύνολο”.

“Ποτέ δεν σταματά η δουλειά για να βλέπεις παίκτες από τη στιγμή που εργάζεται σε ομάδα. Πρέπει να είναι έτοιμος να ξέρει τι θέλει η ομάδα. Να έρθουν όσο το δυνατό πιο σύντομα να βοηθήσουν. Θέλω παίκτες που να είναι καλύτεροι από αυτούς που είναι τώρα εδώ”.

“Το πιο σημαντικό είναι να βελτιώνονται οι παίκτες. Είχαμε μέρες να δουλέψουμε, θα είμαστε έτοιμοι για το διπλό”.

“Είδαμε πως οι Μακρής και Τρισκόφσκι μπορούν να δώσουν λύσεις επιθετικά. Μας δίνει δυναμική η επιστροφή του Φλοριάν, είναι ποιοτικός”.

“Σίγουρα είναι ένας καλός παίκτης ο Χέιτλι, θα μας λείψει. Όμως όποιος παίξει πρέπει να είναι έτοιμος για να κερδίσουμε. Ξέρετε ότι η θέση του κίπερ είναι μια θέση που θέλει στήριξη. Θα στηρίξουμε και τους 2 (Τόνιο-Τέουνκενς) μαζί με τον Ανδρέα”.

Το Live Streaming:

Αφήστε μια απάντηση