Συγκινητικό video: Όταν ο εμβληματικός αρχηγός Κωνσταντίνος Μηνά έστελνε ένα επίκαιρο μήνυμα

Η ομάδα μας, μας πίκρανε για ακόμα ένα βράδυ φέτος και μένει πρόωρα εκτός του θεσμού του Κυπέλλου Κύπρου.

Του Αντρέα Καψή

Δείτε και αυτό: Ιανουάριε μην αργείς…

Το τι φταίει το αναλύσαμε πολλές φορές, και αφού πάρθηκαν τα μέτρα από τη διοίκηση και η ομάδα εισέρχεται (παρά το κακό ξεκίνημα χθες) σε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας, δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναπούμε. Η κριτική έγινε, οι αποφάσεις (εν μέρη) πάρθηκαν, και οφείλουμε να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.

Πρέπει λοιπόν να βάλουμε στην άκρη την απογοήτευσή μας, και να συνειδητοποιήσουμε οτι αυτά που ζούμε σήμερα είναι απολύτως φυσιολογικά, αφού η στελέχωση της ομάδας το καλοκαίρι δεν επέτρεπε κάτι περισσότερο.

Η ΑΕΚ μας έχει περάσει πολλές φουρτούνες από τη μέρα που ήρθε στις ζωές μας. Καλείται λοιπόν να περάσει ακόμη μια. Το ποιος φταίει, το τι φταίει και το τί θα γίνει είναι δουλειά της διοίκησης, που μας πρόσφερε τόσες χαρές.

Οι επιτυχίες αυτής της διοίκησης είναι που μας έκαναν να βάζουμε τον πήχη ψηλά. Οι αποτυχίες είναι μέρος του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα που καλούμαστε να δείξουμε ποιοί είμαστε. Τώρα είναι η ώρα που καλούμαστε να βάλουμε πλάτη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, διοίκηση και κόσμος. Επιβάλλεται λοιπόν, να σηκώσουμε κεφάλι και να προχωρήσουμε, σαν μεγάλη ομάδα.

Θέλω να κλείσω με ένα video. Ήταν 8 Μαρτίου του 2009 όταν η ομάδα μας γνώριζε την ήττα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια (4-1) και πλέον υποβιβαζόταν μαθηματικά στην δεύτερη κατηγορία. Μέτα το τέλος του αγώνα ο τότε αρχηγός της ομάδας μας Κωνσταντίνος Μηνά βγήκε μπροστά και έδωσε το σύνθημα για άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Επίκαιρο πλέον, το τότε μήνυμα του captain, καθώς περνάμε μια άλλου είδους φουρτούνα και επιβάλλεται για ακόμα μια φορά, και το τονίζω ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να σηκώσουμε κεφάλι.

Ακολουθεί το συγκινητικό video:

Αφήστε μια απάντηση