Ιανουάριε μην αργείς…

Ο περήφανος Κίμωνας σήμερα δε θα ασκήσει κριτική. Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα. Προφανώς και ο νέος μας προπονητής δε φέρει σε καμία περίπτωση ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας μας από το Κύπελλο. Είμαι σίγουρος ότι ο Σωφρόνης θα κάνει το παν για να επαναφέρει την ομάδα μας στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Η ομάδα επιβάλλεται να εμβολιαστεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η διοίκηση έδωσε το σύνθημα στον Σωφρόνη τονίζοντας οτι θα του παρέχει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας μας.

Θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου όσον αφορά τις θέσεις στις οποίες θέλουμε άμεση ενίσχυση. Γνωρίζω οτι η διοίκηση μας έχει να επωμιστεί ένα βαρύ φορτίο ειδικά λόγω των αποζημιώσεων αλλά θα πρέπει μέσα στα οικονομικά μας πλαίσια να υπάρξει βελτίωση. Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα επιτρέπει στην ομάδα μας να κάνει τέσσερις προσθήκες. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ.

Πιο συγκεκριμένα, και κατά την προσωπική μου άποψη η ομάδα χρειάζεται πρώτα απ’ όλα ένα μαέστρο. Ένα δημιουργικό δεκάρι, με κάθετη πάσα που θα ευκολύνει την υπόθεση γκολ για την ομάδα μας και θα “ταΐζει” τον Ιβάν Τρισκόφσκι και του υπόλοιπους.

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στους ακραίους αμυντικούς. Ένας ακόμα τομέας στον οποίο η ομάδα μας νοσεί είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η ομάδα θέλει τον Ντε Κλερ της. Μας έχει λείψει η διείσδυση, το overlap, η μπαλιά ακριβείας μέσα στην περιοχή αλλά και η σταθερότητα στα αμυντικά καθήκοντα. Πάμε παρακάτω…

Που είναι τα εξτρέμ; Η ομάδα στα άκρα επίθεσης διαθέτει τον κακό και αδιάφορο Νάντο Γκαρσία, τον φιλότιμο αλλά ποιοτικά μέτριο Αντρέα Μακρή και τον παικταρά γερόλυκο Ακοράν που ευχόμαστε να μείνει υγιής μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο άλλοτε παικταράς Φλοριάν Τολεμές δυστυχώς δεν μπορεί να προσφέρει. Οι συνεχείς και μακροχρόνιοι τραυματισμοί του τον κρατούν μονίμως εκτός αγωνιστικής δράσης. Οι επάνοδοί του μετά από τραυματισμό κινούνται πάντα σε ρηχά νερά. Έχει χάσει την σπιρτάδα και την ευελιξία που τον διακατείχε, έχει να βρει δίκτυα με συνέπεια δεν ξέρω και εγώ από πότε και βρίσκεται σταθερά εκτός αποστολής. Η ομάδα μας έχει θέμα στο γκολ. Με απλά λόγια αν δεν σκοράρει ο Τρίσκο, δεν σκοράρει κανείς. Η πρόσληψη ενός ”killer” θα δώσει άλλο αέρα στην γραμμή κρούσης της ομάδας μας.

Τέλος, στέλνω μήνυμα στήριξης προς όλο το οικοδόμημα της ΑΕΚ μας. Εμείς είμαστε η ασπίδα προστασίας της αγαπημένης μας ομάδας!

Αφήστε μια απάντηση