ΑΕΚ-ΑΕΛ: Η πιθανή ενδεκάδα του Σωφρόνη στο ντεμπούτο του!

Η ΑΕΚ μας υποδέχεται την ΑΕΛ για τον θεσμό του Κυπέλλου, με το παιχνίδι να είναι μονό.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο μας και με μόλις μια προπόνηση στα πόδια του θα προσπαθήσει να μας φέρει την πρόκριση.

Σίγουρα ξέρει περισσότερο ως αντίπαλους τους παίκτες μας παρά ως δικούς του, όμως η εμπειρία του είναι μεγάλη και εμείς του έχουμε εμπιστοσύνη.

Εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε την ενδεκάδα του κόουτς και πιο κάτω σας παραθέτουμε τη δική μας εκτίμηση σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Η θέση κάτω από το τέρμα είναι ανοιχτή από τη στιγμή που ήρθε νέος προπονητής. Ο Τέουνκενς έχει ρυθμό, και ίσως αυτό παίξει τον ρόλο του. Άρα επιλέγουμε τον Βέλγο.

Από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα θα παίξουν οι Φερνάντεζ, Μόισοφ, Τρουγιόλς και Αντωνιάδης. Λέμε Αντωνιάδη γιατί τον ξέρει και από τον Απόλλωνα ο Σωφρόνης και εκτιμά τις ικανότητες του.

Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Σπιρόφσκι και Χέιτλι με τον Ναράνχο να κινείται λίγο πιο μπροστά σε ένα ελεύθερο ρόλο.

Δεξιά ο Ακοράν, αριστερά ο Μακρής και στην κορυφή της επίθεσης ο Τρισκόφσκι.

Αυτή επαναλαμβάνουμε είναι η δική μας εκτίμηση. Θέση διεκδικούν και οι Σπόλιαριτς-Ιωάννου.

Καλή επιτυχία Σωφρόνη Αυγουστή, εμείς σε στηρίζουμε και ξέρουμε πως πάντα δίνεις το 100% για να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση