Μίλησε ο νέος μας προπονητής: «Είναι σημαντικό που έχουμε μια καλή διοίκηση»

Νέος προπονητής της ομάδας μας ο Σωφρόνης Αυγουστή και σήμερα παρουσιάστηκε μέσω διάσκεψης τύπου.

Ο κόουτς μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και η ιστοσελίδα μας σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλες τις δηλώσεις του.

Η διάσκεψη μεταδόθηκε ζωντανά μέσω Live Streaming από το AEK LARNACA TV.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Άντρος Καραπατάκης:

«Ευχαριστώ τον κύριο Κόντε για τη δουλειά που έκανε. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες, ευχαριστώ και τον Καρίγιο με τους συνεργάτες του.

Καλωσορίζω τον Σωφρόνη, είναι γνωστός και σαν παίκτης σε εμάς. Κυρίως είναι γνωστός για το έργο που έδειξε στον Απόλλωνα. Μας αρέσει ο τρόπος ποδοσφαίρου που παίζουν οι ομάδες του Αυγουστή, για αυτό τον επιλέξαμε.

Εκ μέρους του Δ.Σ θέλω να ξέρει ο κόουτς πως θα κάνουμε τα πάντα και θα έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει το έργο του».

Οι δηλώσεις του νέου μας προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή:

«Ήρθα εδώ γιατί αρκετοί παίκτες ταυτίζονται με αυτά που θέλω. Μας περιμένει ένας τελικός με την ΑΕΛ. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα, οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Οι λεπτομέρειες μετρούν. Είναι γρήγορα να πούμε κάτι. Θέλω να κερδίσω άπαντες με τη δουλειά μου. Να κερδίσω τους παίκτες και θα προσπαθήσω από αύριο με τις πληροφορίες που θα τους δώσω να αλλάξουμε πράγματα και να εκμεταλλευτούμε την έδρα και την ποιότητα μας».

«Υπάρχουν παίκτες που θα τους ήθελα στην προηγούμενη μου ομάδα και είμαι τυχερός που τους έχω μαζί μου εδώ».

«Όσοι βαθμοί είναι διαθέσιμοι θα τους διεκδικήσουμε. Δεν με φοβίζει που ξεκινώ από αύριο, θα δώσουμε τα πάντα για να έρθει η πρόκριση».

«Είναι σημαντικό που έχουμε μια καλή διοίκηση και βλέπουμε ψηλά. Έχουμε το δικό μας γήπεδο και αυτό προσφέρεται για κάθε προπονητή να δουλέψει».

«Πρέπει εμείς οι ίδιοι να βάλουμε τη δική μας φιλοσοφία μας. Οι παίκτες να ικανοποιήσουν τον κόσμο, τη διοίκηση και τους εαυτούς τους».

«Είναι μια ομάδα που γνώριζα καλά. Μου συμπεριφέρθηκαν εξαιρετικά το 2006, έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Σαν προπονητής θα προσπαθήσω να υλοποιήσω τους στόχους χωρίς πολλά λόγια. Όλοι μαζί να τα καταφέρουμε».

«Μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Θέλουμε να πετύχουμε την έξοδο στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Το Live Streaming:

Αφήστε μια απάντηση